Opleidingen of training Onderofficier Cavalerie Landmacht Utrecht

Zoek je een opleiding Onderofficier Cavalerie Landmacht in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Onderofficier Cavalerie Landmacht die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Onderofficier Cavalerie Landmacht Utrecht

Zou je graag Onderofficier Cavalerie Landmacht willen worden? Of ben je al Onderofficier Cavalerie Landmacht en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Onderofficier Cavalerie Landmacht in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Onderofficier Cavalerie Landmacht in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Onderofficier Cavalerie Landmacht in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Onderofficier Cavalerie Landmacht

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Onderofficier Cavalerie Landmacht

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Onderofficier Cavalerie Landmacht

Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Onderofficier Cavalerie Landmacht? 

De Onderofficier Cavalerie (Verkenning) dient minimaal in het bezit te zijn van een VMBO- kaderberoepsgerichte leerweg diploma, een Vrede & Veiligheid niveau-2 met een voltooide BBT-contractperiode en een Gatb niveau 30 test of een VMBO niveau-2 met een voltooide functie, met positief advies van de commandant, positieve Gatb niveau 30 test en ini-0 voorschakeltraject.

Hierbij moet gemeld worden dat de tweede en derde toelatingsvormen gelden voor militairen die in een lagere rang dan Onderofficier zijn begonnen en die door middel van deze opleiding dus door kunnen groeien.

Tevens zijn er enkele fysieke eisen. De Onderofficier Cavalerie (Verkenning) mag niet langer zijn dan 1.90 meter en niet korter dan 1.55 meter. Hij mag geen bril of contactlenzen dragen.

De toekomstige Onderofficier moet een dienstperiode van minimaal vier jaar kunnen uitdienen, met een proefperiode van zes maanden, voor zijn35e.

De opleiding tot Onderofficier Cavalerie en tot Onderofficier Cavalerie Verkenning duurt zo'n anderhalf jaar. De eerste drie maanden worden gebruikt voor een Algemene Militaire Opleiding, de volgende vijf maanden beslaan een Algemene Instructie Bekwaamheidscurus waarin de Onderofficier leiding leert geven. Dit gedeelte van de opleiding wordt in Weert gegeven. Het laatste gedeelte, de vakgerichte 'manoeuvre' opleiding, wordt gegeven in Amersfoort.


Filter