Opleidingen of training Onderofficier der Mariniers Eindhoven

Zoek je een opleiding Onderofficier der Mariniers in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Onderofficier der Mariniers die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Onderofficier der Mariniers Eindhoven

Zou je graag Onderofficier der Mariniers willen worden? Of ben je al Onderofficier der Mariniers en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Onderofficier der Mariniers in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Onderofficier der Mariniers in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Onderofficier der Mariniers in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Onderofficier der Mariniers

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Onderofficier der Mariniers

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Onderofficier der Mariniers

Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Onderofficier der Mariniers? 

Om toegelaten te worden tot de opleiding tot Onderofficier der Mariniers dient men minimaal in het bezit te zijn van een diploma MBO niveau-3/4 met Nederlands en Engels, een diploma Veiligheid & Vakmanschap niveau-3 in de richting 'Grondgebonden Optreden' of een HAVO diploma.

Bovendien moet de toekomstige Officier een man zijn en minimaal 19,5 jaar oud. Hij moet tussen de 1,65 en 2,00 meter lang zijn. Bovendien moet hij minimaal 65 kilogram wegen en mag hij niet meer wegen van zijn lengte in centimeters, verminderd met 100, waarna vijf procent opgeteld mag worden. Iemand van 1.80 meter mag dus (180-100=80, 80+5%=84) 84 kilogram wegen.

Na afronding van de opleiding geldt er een dienverplichting van vier jaar.


Filter