Opleidingen of training Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid Luchtmacht Groningen

Zoek je een opleiding Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid Luchtmacht in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid Luchtmacht die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid Luchtmacht Groningen

Zou je graag Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid Luchtmacht willen worden? Of ben je al Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid Luchtmacht en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid Luchtmacht in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid Luchtmacht in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid Luchtmacht in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid Luchtmacht

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid Luchtmacht

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid Luchtmacht

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid Luchtmacht? 

Om toegelaten te worden tot de opleiding tot Onderofficier Inlichtingen & Veiligheid dient de gegadigde minimaal in het bezit te zijn van een VMBO-diploma Gemengde of Theoretische Leerweg in alle richtingen. Een buitenlands vergelijkbaar diploma wordt ook goedgekeurd indien men de vakken Nederlands en Engels heeft gehad (een Nederlands als Tweede Taal diploma op niveau 3 wordt ook geaccepteerd).

Tevens geldt er een maximum instapleeftijd van 29 jaar op de dag dat de opleiding begint. In sommige gevallen is het ook mogelijk om boven deze leeftijd toe te treden tot de Luchtmacht, maar hier wordt per geval naar gekeken.

Na afronding van de Onderofficiersvormende en vaktechnische opleiding geldt er een dienverplichting van vier jaar.


Filter