Opleidingen of training Onderofficier Verbindingen Zwolle

Zoek je een opleiding Onderofficier Verbindingen in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Onderofficier Verbindingen die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Onderofficier Verbindingen Zwolle

Zou je graag Onderofficier Verbindingen willen worden? Of ben je al Onderofficier Verbindingen en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Onderofficier Verbindingen in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Onderofficier Verbindingen in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Onderofficier Verbindingen in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Onderofficier Verbindingen

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Onderofficier Verbindingen

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Onderofficier Verbindingen

Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Onderofficier Verbindingen? 

Om toegelaten te worden tot de opleiding Onderofficier Verbindingsdienst dient men minimaal in het bezit te zijn van een diploma VMBO kaderberoepsgerichte leerweg met wiskunde, een diploma Vrede & Veiligheid niveau-2 met een voltooide dienstperiode, geslaagde psychologische test en een wiskunde certificaat óf een VMBO diploma met voltooide dienstperiode én bevestigend advies van de (voormalig) commandant, succesvol afgelegde psychologische test en een certificaat wiskunde.

Daarnaast moet de gegadigde minimaal 1.55 meter lang zijn. Het is toegestaan om een bril of contactlenzen te dragen.

De Opleiding zal bestaan uit drie maanden Algemene Militaire Opleiding in Weert, gevolgd door een Onderofficier-vormend gedeelte van vij maanden, waarna de opleiding wordt afgesloten met een vaktechnisch onderdeel.

Na afronding van de opleiding geldt er een dienverplichting van vier jaar.


Filter