Opleidingen of training Onderwijscoördinator Maastricht

Zoek je een opleiding Onderwijscoördinator in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Onderwijscoördinator die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Onderwijscoördinator Maastricht

Zou je graag Onderwijscoördinator willen worden? Of ben je al Onderwijscoördinator en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Onderwijscoördinator in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Onderwijscoördinator in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Onderwijscoördinator in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Onderwijscoördinator

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Onderwijscoördinator

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Onderwijscoördinator

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Initiatief ontplooien
Initiatief ontplooien
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Onderwijscoördinator? 

Van een Onderwijscoördinator wordt HBO, HBO+ of WO niveau gevraagd, met de nadruk op WO. Daarnaast is relevante werkervaring vrijwel altijd een eis. De opleiding die iemand gedaan moet hebben ligt idealiter binnen het vakgebied van de faculteit waar de Onderwijscoördinator komt werken. Tot slot is affiniteit met onderwijs een pré.


Filter