Opleidingen Onderzoeker Hematologie

Zou je graag Onderzoeker Hematologie willen worden? Of ben je al Onderzoeker Hematologie en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Onderzoeker Hematologie, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

 

De onderzoeker Hematologie moet eerst medicijnen studeren. Vervolgens specialiseert de onderzoeker Hematologie zich in Hematologie en zal eerst op deze afdeling lopen als Arts Assistent. Het is mogelijk dat de Arts Assistent Hematologie eerst meeloopt maar nog niet in opleiding is en later pas deel gaat nemen aan de opleiding in het ziekenhuis. Als de onderzoeker Hematologie dit heeft gedaan, is hij/zij klaar met studeren en in staat om als onderzoeker Hematologie aan de slag te gaan.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Onderzoeker Hematologie

Er zijn geen opleidingen Onderzoeker Hematologie aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Onderzoeker Hematologie in werkt

Bekijk alle opleidingen Gezondheidszorg & Farmacie