Onderzoeker Hematologie Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Onderzoeker Hematologie? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep onderzoeker hematologie. De functieomschrijving, over het loon, de baankans en hoe je onderzoeker hematologie wordt.

Wat is een Onderzoeker Hematologie?

 

De onderzoeker Hematologie doet onderzoek naar ziekten en afwijkingen bij mensen. De onderzoeker Hematologie bestudeert uitslagen die binnen zijn gekomen en stelt een werkbaar plan van genezing op. Dit plan geeft de onderzoeker Hematologie dan door aan de specialist die ermee aan de slag moet gaan. De onderzoeker Hematologie probeert zo snel en efficiënt mogelijk te werk te gaan om de patiënt in kwestie zo snel mogelijk beter te maken. De artsen die de patiënt behandelen moeten wachten op het plan van aanpak van de onderzoeker Hematologie voordat zij aan de slag kunnen gaan. De onderzoeker Hematologie is gespecialiseerd in het onderzoeken het bloed, de bloedvormende organen en de lymfklieren. Dit zijn klieren die afscheidingen in het lichaam hebben. Op deze manier diagnosticeert de onderzoeker Hematologie wat de patiënt heeft en wat de juiste geneeswijze is. 

Wil je werken als Onderzoeker Hematologie?

Werk je al als Onderzoeker Hematologie en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Onderzoeker Hematologie worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vind je de vacatures en de opleidingen voor Onderzoeker Hematologie, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!


Alles over het beroep Onderzoeker Hematologie in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Specialisten
  • Arts Assistenten
  • Patiënten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €15000 tot €20000

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

1


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Onderzoeker Hematologie

Wat verdient een Onderzoeker Hematologie?

 

De onderzoeker Hematologie verdient een zeer hoog salaris. Specialisten in een academisch centrum verdienen gemiddeld rond de E 20.000 per maand. Zij zijn eindverantwoordelijk voor talloze patiënten en dit drukt ook in salaris het grote verschil uit tussen een specialist en een arts assistent. Het salaris zou eventueel nog omhoog kunnen gaan als de onderzoeker Hematologie gaat promoveren in een bepaald onderzoek maar over het algemeen genomen blijft de onderzoeker Hematologie gedurende de hele loopbaan dit salaris verdienen. 

Salarisschaal Onderzoeker Hematologie

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Onderzoeker Hematologie

Op zoek naar een nieuwe baan als Onderzoeker Hematologie? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Onderzoeker Hematologie. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Onderzoeker Hematologie vacatures

Internist Hematoloog Harderwijk
TMI
Wil jij je als internist met aandachtsgebied hematologie verder ontwikkelen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor een ziekenhuis in de omgeving van Harderwijk zijn wij op zoek naar …

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Onderzoeker Hematologie

Wat is de toekomst van Onderzoeker Hematologie?

 

De onderzoeker Hematologie kan niet echt doorgroeien naar een hogere functie. Onderzoeker Hematologie is al het hoogste binnen de Hematologie wat er gehaald kan worden. Echter, de onderzoeker Hematologie kan wel promoveren bij een bepaald onderzoek waardoor de onderzoeker Hematologie in kwestie hoger aanzien krijgt en waarschijnlijk ook iets omhoog zal gaan in salaris.
Het perspectief op een baan is redelijk goed. In vrijwel alle takken van de zorg en medische wereld zijn mensen nodig. Voor sommige specialisaties is het iets lastiger dan voor anderen maar als er voor de Arts Assistent plaats is om aan de opleiding te beginnen dan is de kans ook vrij groot dat de onderzoeker Hematologie daarna een baan krijgt. Er wordt namelijk gelet op de aanbod/vraag verhouding bij het toelaten van Arts Assistenten op de opleiding in een specialisatie. 

Baankans Onderzoeker Hematologie

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

1


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Onderzoeker Hematologie worden: Opleidingen tot Onderzoeker Hematologie

Wil je onderzoeker hematologie worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen.

Hoe word je een Onderzoeker Hematologie? 

 

De onderzoeker Hematologie moet eerst medicijnen studeren. Vervolgens specialiseert de onderzoeker Hematologie zich in Hematologie en zal eerst op deze afdeling lopen als Arts Assistent. Het is mogelijk dat de Arts Assistent Hematologie eerst meeloopt maar nog niet in opleiding is en later pas deel gaat nemen aan de opleiding in het ziekenhuis. Als de onderzoeker Hematologie dit heeft gedaan, is hij/zij klaar met studeren en in staat om als onderzoeker Hematologie aan de slag te gaan.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Onderzoeker Hematologie

Meer opleidingen Onderzoeker Hematologie

Weet je nog niet of je Onderzoeker Hematologie wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Onderzoeker Hematologie of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Onderzoeker Hematologie

Met wie werkt een Onderzoeker Hematologie samen? 

 

De onderzoeker Hematologie heeft veel contact met specialisten die de geneeswijze gaan uitvoeren bij de patiënt. Er dient veel overlegd te worden met deze specialisten omdat het de samenwerking is tussen de onderzoeker Hematologie en de behandelende artsen die maakt dat de patiënt goed herstelt.
Tevens heeft de onderzoeker Hematologie contact met de Arts Assistenten op de afdeling omdat deze veel werk verrichten om ervan te leren. De onderzoeker Hematologie dient voor al hun taken en beslissingen een OK te geven en het lijntje tussen de onderzoeker Hematologie en de Arts Assistent is dan ook heel kort.
Ook heeft de onderzoeker Hematologie soms contact met de patiënten om onderzoek te doen en te diagnosticeren. 


  • Specialisten
  • Arts Assistenten
  • Patiënten
Onderzoeker Hematologie


Organisaties waar een Onderzoeker Hematologie werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Onderzoeker Hematologie meestal werkt.

Waar werkt een Onderzoeker Hematologie?

 

Als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat aan een universiteit is verbonden dan is dit meestal een non profit organisatie maar als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat op zichzelf staat dan is dit vaak een profit organisatie. 

Meer weten over werken in de Gezondheidszorg?

Bekijk werken in Gezondheidszorg

Best beoordeelde werkgevers Onderzoeker Hematologie

Waar kun je het beste werken als Onderzoeker Hematologie? Hieronder vind je de best door de Onderzoeker Hematologie beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Onderzoeker Hematologie.

Competenties, Skills en Vaardigheden Onderzoeker Hematologie:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Onderzoeker Hematologie.

Welke competenties heeft een Onderzoeker Hematologie nodig?

Een Onderzoeker Hematologie heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.


Persoonstypen Onderzoeker Hematologie

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Onderzoeker Hematologie passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Onderzoeker Hematologie nodig? 

De onderzoeker Hematologie moet een perfectionist zijn. Omdat het om de levens of het welzijn van mensen gaat, dient elk onderzoek zeer zorgvuldig te worden gedaan en dient de onderzoeker zich zeer nauwkeurig uit te drukken naar zijn/haar collega’s.
Tevens moet de onderzoeker de patiënt of de onderzoek uitslagen goed waar kunnen nemen om zo tot een volledig en goed onderbouwd oordeel te komen over de verdere gang van zaken. 

Bekijk de persoonstypen voor Onderzoeker Hematologie


Perfectionist


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Onderzoeker Hematologie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Onderzoeker Hematologie

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Onderzoeker Hematologie

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Onderzoeker Hematologie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Onderzoeker Hematologie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Onderzoeker Hematologie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Onderzoeker Hematologie. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Onderzoeker Hematologie iets voor je?

Zou je graag Onderzoeker Hematologie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Onderzoeker Hematologie bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Onderzoeker Hematologie

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar