Opleidingen Onderzoeker Parasitologie

Zou je graag Onderzoeker Parasitologie willen worden? Of ben je al Onderzoeker Parasitologie en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Onderzoeker Parasitologie, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

 

De onderzoeker Parasitologie moet eerst medicijnen studeren. Vervolgens specialiseert de onderzoeker Parasitologie zich in Parasitologie en zal eerst op deze afdeling lopen als Arts Assistent. Het is mogelijk dat de Arts Assistent Parasitologie eerst meeloopt maar nog niet in opleiding is en later pas deel gaat nemen aan de opleiding in het ziekenhuis. Als de onderzoeker Parasitologie dit heeft gedaan, is hij/zij klaar met studeren en in staat om als onderzoeker Parasitologie aan de slag te gaan.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Onderzoeker Parasitologie

Er zijn geen opleidingen Onderzoeker Parasitologie aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Onderzoeker Parasitologie in werkt

Bekijk alle opleidingen Gezondheidszorg & Farmacie