Onderzoeker Parasitologie Salaris, Taken, Vacatures, Opleiding, Toekomst & Skills

Wat doet een Onderzoeker Parasitologie? Lees de functieomschrijving.

 

De onderzoeker Parasitologie doet onderzoek naar ziekten en afwijkingen bij mensen. De onderzoeker Parasitologie bestudeert uitslagen die binnen zijn gekomen en stelt een werkbaar plan van genezing op. Dit plan geeft de onderzoeker Parasitologie dan door aan de specialist die ermee aan de slag moet gaan. De onderzoeker Parasitologie probeert zo snel en efficiënt mogelijk te werk te gaan om de patiënt in kwestie zo snel mogelijk beter te maken. De artsen die de patiënt behandelen moeten wachten op het plan van aanpak van de onderzoeker Parasitologie voordat zij aan de slag kunnen gaan. De onderzoeker Parasitologie is gespecialiseerd in het onderzoek doen naar parasieten die vaak in de ontlasting van mensen zitten. Op deze manier diagnosticeert de onderzoeker Parasitologie wat de patiënt heeft en wat de juiste geneeswijze is. 

Wil je werken als Onderzoeker Parasitologie?

Werk je al als Onderzoeker Parasitologie en zoek je een nieuwe baan? Of wil je Onderzoeker Parasitologie worden? Wil je het gemiddelde salaris weten? Op nationaleberoepengids.nl staat alles wat je nodig hebt. Hieronder vindt je de vacatures en de opleidingen voor Onderzoeker Parasitologie, maar ook informatie over het salaris, de baankansen, de beste werkgevers en nog veel meer!

Bekijk de vacatures Bekijk de opleidingen Bekijk salarisinfo Vind de beste werkgevers

Alles over het beroep Onderzoeker Parasitologie in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

  • Specialisten
  • Arts Assistenten
  • Patiënten

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

  • Van €15000 tot €20000

Baankans:

Aantal vacatures:

0

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

0


Salaris en Arbeidsvoorwaarden Onderzoeker Parasitologie

Wat verdient een Onderzoeker Parasitologie?

 

De onderzoeker Parasitologie verdient een zeer hoog salaris. Specialisten in een academisch centrum verdienen gemiddeld rond de E 20.000 per maand. Zij zijn eindverantwoordelijk voor talloze patiënten en dit drukt ook in salaris het grote verschil uit tussen een specialist en een arts assistent. Het salaris zou eventueel nog omhoog kunnen gaan als de onderzoeker Parasitologie gaat promoveren in een bepaald onderzoek maar over het algemeen genomen blijft de onderzoeker Parasitologie gedurende de hele loopbaan dit salaris verdienen. 

Salarisschaal Onderzoeker Parasitologie

  • Maximaal
  • Gemiddeld
  • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Vacatures Onderzoeker Parasitologie

Er zijn geen vacatures aanwezig.

Arbeidsmarktperspectief en doorgroeimogelijkheden Onderzoeker Parasitologie

Hoe goed is de toekomst voor de Onderzoeker Parasitologie? 

 

De onderzoeker Parasitologie kan niet echt doorgroeien naar een hogere functie. Onderzoeker Parasitologie is al het hoogste binnen de Parasitologie wat er gehaald kan worden. Echter, de onderzoeker Parasitologie kan wel promoveren bij een bepaald onderzoek waardoor de onderzoeker Parasitologie in kwestie hoger aanzien krijgt en waarschijnlijk ook iets omhoog zal gaan in salaris.
Het perspectief op een baan is redelijk goed. In vrijwel alle takken van de zorg en medische wereld zijn mensen nodig. Voor sommige specialisaties is het iets lastiger dan voor anderen maar als er voor de Arts Assistent plaats is om aan de opleiding te beginnen dan is de kans ook vrij groot dat de onderzoeker Parasitologie daarna een baan krijgt. Er wordt namelijk gelet op de aanbod/vraag verhouding bij het toelaten van Arts Assistenten op de opleiding in een specialisatie. 

Baankans Onderzoeker Parasitologie

Powered by arbeidsmarktkansen.nl

Huidige aantal vacatures

0


Wil je weten wat jouw arbeidsmarktwaarde is?

Plaats nu je cv en kom erachter

Onderzoeker Parasitologie worden: Opleidingen tot Onderzoeker Parasitologie

Hoe word je een Onderzoeker Parasitologie? 

 

De onderzoeker Parasitologie moet eerst medicijnen studeren. Vervolgens specialiseert de onderzoeker Parasitologie zich in Parasitologie en zal eerst op deze afdeling lopen als Arts Assistent. Het is mogelijk dat de Arts Assistent Parasitologie eerst meeloopt maar nog niet in opleiding is en later pas deel gaat nemen aan de opleiding in het ziekenhuis. Als de onderzoeker Parasitologie dit heeft gedaan, is hij/zij klaar met studeren en in staat om als onderzoeker Parasitologie aan de slag te gaan.

De 0 beste opleidingen, cursussen en traningen tot Onderzoeker Parasitologie

Meer opleidingen Onderzoeker Parasitologie

Weet je nog niet of je Onderzoeker Parasitologie wilt worden? Of wil je doorgroeien? Misschien is er wel een vervolgopleiding Onderzoeker Parasitologie of specialisatie cursus te vinden.

Zoek in alle opleidingen, cursussen en trainingen


Netwerk Onderzoeker Parasitologie

Met wie werkt een Onderzoeker Parasitologie samen? 

 

De onderzoeker Parasitologie heeft veel contact met specialisten die de geneeswijze gaan uitvoeren bij de patiënt. Er dient veel overlegd te worden met deze specialisten omdat het de samenwerking is tussen de onderzoeker Parasitologie en de behandelende artsen die maakt dat de patiënt goed herstelt.
Tevens heeft de onderzoeker Parasitologie contact met de Arts Assistenten op de afdeling omdat deze veel werk verrichten om ervan te leren. De onderzoeker Parasitologie dient voor al hun taken en beslissingen een OK te geven en het lijntje tussen de onderzoeker Parasitologie en de Arts Assistent is dan ook heel kort.
Ook heeft de onderzoeker Parasitologie soms contact met de patiënten om onderzoek te doen en te diagnosticeren. 


  • Specialisten
  • Arts Assistenten
  • Patiënten
Onderzoeker Parasitologie


Organisaties waar een Onderzoeker Parasitologie werkzaam is

Waar werkt een Onderzoeker Parasitologie meestal? 

 

Als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat aan een universiteit is verbonden dan is dit meestal een non profit organisatie maar als de onderzoeker werkt voor een ziekenhuis dat op zichzelf staat dan is dit vaak een profit organisatie. 

Meer weten over werken in de Gezondheidszorg?

Bekijk werken in Gezondheidszorg

Best beoordeelde werkgevers Onderzoeker Parasitologie

Waar kun je het beste werken als Onderzoeker Parasitologie? Hieronder vindt je de best door de Onderzoeker Parasitologie beoordeelde bedrijven, en/of die met de meeste vacatures.

Op dit moment zijn er geen bedrijven gevonden voor het beroep Onderzoeker Parasitologie.

Competenties, Skills en Vaardigheden Onderzoeker Parasitologie:

Welke competenties heeft een een Onderzoeker Parasitologie nodig? Hieronder vind je ze met de beschrijving ervan.


Persoonstypen Onderzoeker Parasitologie

Wat voor persoonlijkheid heb je als Onderzoeker Parasitologie nodig? 

De onderzoeker Parasitologie moet een perfectionist zijn. Omdat het om de levens of het welzijn van mensen gaat, dient elk onderzoek zeer zorgvuldig te worden gedaan en dient de onderzoeker zich zeer nauwkeurig uit te drukken naar zijn/haar collega’s.
Tevens moet de onderzoeker de patiënt of de onderzoek uitslagen goed waar kunnen nemen om zo tot een volledig en goed onderbouwd oordeel te komen over de verdere gang van zaken. 

Bekijk de persoonstypen voor Onderzoeker Parasitologie


Perfectionist


Lees meer

Waarnemer


Lees meer

Interview met een Onderzoeker Parasitologie

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Beoordeling van het beroep Onderzoeker Parasitologie

Bekijk hoe onze bezoekers dit beroep beoordelen. Nog geen beoordeling? Help onze bezoekers en geef jouw beoordeling of mening over het beroep Onderzoeker Parasitologie

Functie inhoud:
Salaris en arbeidsvoorwaarden:
Doorgroeimogelijkheden:
Arbeidsmarktperspectief:
Bedankt voor uw feedback.

Solliciteren op de functie Onderzoeker Parasitologie

Wanneer je gaat solliciteren voor een baan als Onderzoeker Parasitologie dien je te letten op welke zaken er voor dit beroep specifiek gelden. Per beroepsgroep en functie verschilt bijvoorbeeld het taalgebruik en zijn bepaalde vaardigheden voor Onderzoeker Parasitologie belangrijker dan voor een ander beroep. Bij een sollicitatie is jouw CV een van de belangrijkste punten waar naar wordt gekeken, naast ook jouw motivatiebrief. Sta je op het punt te gaan solliciteren als Onderzoeker Parasitologie. Bekijk dan onze tips.

Bekijk onze CV en sollicitatietips

Is het beroep Onderzoeker Parasitologie iets voor je?

Zou je graag Onderzoeker Parasitologie willen worden? Of weet je nog niet welk beroep bij jou past? Als je wilt weten hoe je jouw eigenschappen en competenties kunt gebruiken op de arbeidsmarkt, vul dan onze beroepskeuze test in en kom erachter of een baan als Onderzoeker Parasitologie bij jou past.

Doe de gratis beroepskeuzetest

Actuele blogposts


reacties op Onderzoeker Parasitologie

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist

Het formulier kan nog niet worden verzonden omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.


Ga direct naar