Opleidingen of training Oogarts Arnhem

Zoek je een opleiding Oogarts in Arnhem? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Oogarts die in de regio Arnhem gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Arnhem en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Oogarts Arnhem

Zou je graag Oogarts willen worden? Of ben je al Oogarts en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Oogarts in Arnhem, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Oogarts in Arnhem

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Oogarts in Arnhem aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Oogarts

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Oogarts

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Oogarts

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Oogarts? 

Je start met de zesjarige opleiding Geneeskunde (WO). Daarna volgt er een specialisatie van zes jaar op een afdeling Oogheelkunde van een ziekenhuis. 

In totaal duurt de opleiding tot Oogarts 12 jaar.

Een Oogarts moet voortdurend bijscholingscursussen volgen, congressen bijwonen en vakliteratuur lezen om op te hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de oogheelkunde. Daarnaast vindt er elke vijf jaar een herregistratie plaats, waarbij wordt nagegaan of je als Oogarts nog voldoet aan de eisen.


Filter