Opleidingen of training Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) Maastricht

Zoek je een opleiding Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) in Maastricht? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) Maastricht

Wil jij op straat iets kunnen doen tegen strafbare feiten? Doe een cursus of opleiding tot Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA). 
 
Tijdens een BOA-cursus worden regels en wetten die voor jouw beroep van belang zijn behandeld. Na de cursus kun je een examen afleggen om de juiste papieren te bemachtigen. Daarna kun je bijvoorbeeld Boswachter, Leerplichtambtenaar of Medewerker van de Arbeidsinspectie worden. 
 
 

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)

Online Cursussen & Trainingen Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA)

Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) E-Learning

Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA) E-Learning

Werken als BOA? Kies deBOA opleiding (Buitengewoon Opsporingsambtenaar)Een buitengewoon opsporingsambtenaar is officieel erkend en heeft officiële opsporingsbevoegdheid. Je hoeft daarbij niet in dienst te zijn van politie of Koninklijke Marechaussee. Je bent bijvoorbeeld jachtopziener, parkeercontroleur of sociaal-rechercheur. Interessant? Volg dan …

  • Onderwerp opleiding Opsporing
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 218,95
  • Duur 6 maanden


Filter