Opleidingen of training International Finance Reporting Standards (IFRS) Arnhem

Zoek je een opleiding International Finance Reporting Standards (IFRS) in Arnhem? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen International Finance Reporting Standards (IFRS) die in de regio Arnhem gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Arnhem en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen International Finance Reporting Standards (IFRS) Arnhem

Werk je als Boekhouder bij een beursgenoteerd bedrijf in de Europese Unie? Dan moet je het jaarverslag maken volgens de normen van de IFRS. Doe hiervoor een cursus. Overigens ook interessant voor bedrijven die niet beursgenoteerd zijn, maar zich wel willen professionaliseren.
 
Er bestaan verschillende cursussen IFRS, zoals advanced, foundation, een update of essentials. Je leert bijvoorbeeld wat IFRS precies inhoudt, welke voordelen het biedt voor organisaties en hoe je het kunt toepassen in jouw organisatie. Onderwerpen die aan de orde komen zijn onder meer leasing, consolidatie, goodwill, uitgestelde belastingverplichtingen en pensioenen.
 
 

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen International Finance Reporting Standards (IFRS) in Arnhem

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen International Finance Reporting Standards (IFRS) in Arnhem aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen International Finance Reporting Standards (IFRS)

Online Cursussen & Trainingen International Finance Reporting Standards (IFRS)

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor International Finance Reporting Standards (IFRS)

IFRS Essentials | E-learning

IFRS Essentials | E-learning

IFRS Essentials E-learning Voor wie? Tijdens deze online IFRS training wordt de complexiteit van IFRS inzichtelijk en begrijpelijk. Je leer online, en dus in je eigen tempo, thuis of onderweg. De training IFRS standaarden is voor iedereen die inzicht wil …

  • Onderwerp opleiding IFRS
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 695,00
Beoordeling


Filter