Opleidingen of training Orthopedisch Chirurg Utrecht

Zoek je een opleiding Orthopedisch Chirurg in Utrecht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Orthopedisch Chirurg die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Orthopedisch Chirurg Utrecht

Zou je graag Orthopedisch Chirurg willen worden? Of ben je al Orthopedisch Chirurg en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Orthopedisch Chirurg in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Orthopedisch Chirurg in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Orthopedisch Chirurg in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Orthopedisch Chirurg

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Orthopedisch Chirurg

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Orthopedisch Chirurg

Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Flexibiliteit
Flexibiliteit
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Orthopedisch Chirurg? 

Om Orthopedisch Chirurg te worden moet je eerst de WO opleiding Geneeskunde hebben afgerond. Deze opleiding duurt  zes jaar. Vervolgens moet je je nog eens zes jaar specialiseren bij een opleidingsziekenhuis.

Je moet je hele carrière lang bijscholingen en nascholingen blijven volgen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen (zoals nieuwe behandelmethoden).

Je moet verplicht geregistreerd staan.

Je kan je na de opleiding nog verder specialiseren, bijvoorbeeld een extra opleiding plastische chirurgie, kinderorthopedie of traumatologische chirurgie. Deze opleidingen duren tussen de een en drie jaar.


Filter