Opleidingen Pedagogisch Medewerker (Niveau B)

Zou je graag Pedagogisch Medewerker (Niveau B) willen worden? Of ben je al Pedagogisch Medewerker (Niveau B) en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Pedagogisch Medewerker (Niveau B), samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Pedagogisch Medewerker (Niveau B)

Er zijn geen opleidingen Pedagogisch Medewerker (Niveau B) aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Pedagogisch Medewerker (Niveau B) in werkt

Bekijk alle opleidingen Gezondheidszorg & Farmacie

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Pedagogisch Medewerker (Niveau B)

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Pedagogisch Medewerker (Niveau B)

Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Pedagogisch Medewerker (Niveau B)? 

Het beroep Pedagogisch Medewerker (Niveau B) is uit te voeren met een relevante opleiding op MBO niveau, met minimaal een tot drie jaar ervaring. Het beroep kan ook uitgevoerd worden met een relevante HBO opleiding en een jaar ervaring. Het hangt van de instelling en werk af hoeveel jaar ervaring gevraagd wordt naast het gevolgd hebben van een opleiding. Een relevante MBO opleiding is Sociaal Pedagogisch Werk niveau-vier en Sociaal Pedagogische Hulpverlening is een geschikte HBO opleiding.