Opleidingen of training Pedagogisch Medewerker Ziekenhuis Groningen

Zoek je een opleiding Pedagogisch Medewerker Ziekenhuis in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Pedagogisch Medewerker Ziekenhuis die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Pedagogisch Medewerker Ziekenhuis Groningen

Zou je graag Pedagogisch Medewerker Ziekenhuis willen worden? Of ben je al Pedagogisch Medewerker Ziekenhuis en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Pedagogisch Medewerker Ziekenhuis in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Pedagogisch Medewerker Ziekenhuis in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Pedagogisch Medewerker Ziekenhuis in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Pedagogisch Medewerker Ziekenhuis

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Pedagogisch Medewerker Ziekenhuis

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Pedagogisch Medewerker Ziekenhuis

Trainingen & cursussen Aanpassingsvermogen
Aanpassingsvermogen
Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Sensitiviteit
Sensitiviteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Pedagogisch Medewerker Ziekenhuis? 

Om Pedagogisch Medewerker in een ziekenhuis te worden is een HBO opleiding als Sociaal Pedagogische Hulpverlening het meest geschikt. Ook met een MBO opleiding kan er een basis gelegd worden voor dit beroep. Hierbij valt te denken aan de opleidingen Pedagogisch Werker niveau-4 Jeugdzorg (MBO) of  Pedagogisch Werker niveau-4 Kinderopvang (MBO).


Filter