PlaytoWork: Voor starters zonder werkervaring

20-06-2017

Ben je op zoek naar je eerste baan en heb je nog weinig werkervaring? Dan is de app van Playtowork.nl voor jou de uitkomst. Met de app van PlaytoWork kun je door het spelen van games ontdekken wat je écht voor baan wil. Maar je komt ook te weten waarin je uitblinkt en welke skills je hebt. De app is speciaal ontwikkelt jongvolwassenen die (bijna) een MBO-studie hebben afgerond.

Veel werkgevers kijken naar jouw werkervaring om te bepalen of jij geschikt bent voor de vacature die ze hebben openstaan. Dus jouw werkervaring heeft eigenlijk het beeld van jouw kwaliteiten en competenties. Dus zonder werkervaring is het vaak lastig voor een werkgever om te bepalen of jij geschikt bent voor de functie. Nu kan jij een toekomstige werkgever daar inzicht in geven zonder dat je werkervaring hebt, dat kan met de app van Playtowork.

 PlaytoWork

Games spelen om te solliciteren

Door het spelen van de games worden je persoonlijkheid, gedrag en vaardigheden in kaart gebracht. Heel handig voor bedrijven die op zoek zijn naar gemotiveerde startende arbeidskrachten. In de app vind je vacatures voor die direct aansluiten bij jouw eigenschappen. Zo vind je altijd een baan die bij je past!

Vind een goede baan, stage of bijbaan

In de app van PlaytoWork vind je ook bijbanen en stageplaatsen. Je kunt werkgevers gemakkelijk je profiel laten zien. Hierna kan een uitnodiging voor een kennismakingsgesprek volgen. Daar is geen ouderwetse sollicitatiebrief meer voor nodig! 

Steeds meer mensen zijn ervan overtuigd dat het CV geen goede voorspeller is van succes in een baan. Bedrijven willen méér inzicht in de kandidaat. Daarom maken steeds meer recruitment organisaties gebruik van ‘serious games’ om dit inzicht te krijgen.

Download de app!

Diverse bedrijven, waaronder de NS, PWC, Nuon en de Gemeente Amsterdam, zijn al aangesloten bij PlaytoWork en bieden hun vacatures via de app aan. Je kunt de app nu gratis downloaden voor iOS en Android!

Je krijgt tot wel 25 verschillende korte games. Die doe je waar en wanneer je maar wilt; in de trein, in het park of in het winkelcentrum. Zo bouw je makkelijk en snel een profiel op en krijg je meteen inzicht in jouw kansen op de arbeidsmarkt. Je kunt zelf beslissen of je je profiel deelt met bedrijven. Download de app van PlaytoWork en vind jouw droombaan!


Terug naar het overzicht