Opleidingen of training Ploegbaas Eindhoven

Zoek je een opleiding Ploegbaas in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Ploegbaas die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Ploegbaas Eindhoven

Zou je graag Ploegbaas willen worden? Of ben je al Ploegbaas en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Ploegbaas in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Ploegbaas in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Ploegbaas in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Ploegbaas

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Ploegbaas

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Ploegbaas

Trainingen & cursussen Delegeren
Delegeren
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Motiveren
Motiveren

Hoe word je een Ploegbaas? 

Een ploegbaas dient doorgaands te beschikken over MBO werk- en denkniveau. Een ploegbaas is vaak iemand die zelf al geruime tijd werkzaam is geweest op de fabrieksvloer als arbeider. Zo kent de ploegbaas alle facetten van het productieproces en weet de ploegbaas waar bij het leidinggeven rekening mee moet worden houden. Bij het worden van ploegbaas is ervaring dan vaak ook meer van belang dan een theoretische opleiding. De specifieke vooropleiding is afhankelijk van het type branche waar de ploegbaas in werkt. Doorgaands gaat het om technische procedures en veel ploegbazen hebben dan ook een technische vooropleiding zoals MBO werktuigbouwkunde of MBO elektrotechniek. Specifieke opleidingen die direct opleiden tot ploegbaas zijn er niet omdat het ervaringsaspect erg belangrijk is bij de functie van ploegbaas. 

 

 
 

Filter