Opleidingen Politicoloog

Zou je graag Politicoloog willen worden? Of ben je al Politicoloog en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Politicoloog, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

De opleiding die je kunt volgen om Politicoloog te worden is de Universitaire opleiding Politicologie. Deze opleiding wordt aan verschillende Universiteiten in Nederland maar ook in het buitenland aangeboden. Na de driejarige Bachelor kun je ook nog een eenjarige Master volgen in de Politicologie.

De 1 beste opleidingen voor een Politicoloog:

Webinar COVID-19

Corona / COVID-19 | Klassikaal |€ 79.00 | Max. deelnemers: 25 | Totale lesduur: 1

Deze webinar is bedoeld voor actuarissen, actuarieel analisten, risk managers en financieel professionals. Doel Tijdens dit webinar van 50 minuten krijgt u inzicht op welke wijze de Corona-pandemie kan uitmonden in een economische crisis. Welke stappen kunt of moet u nemen voor een adequate reactie op een internationale (gezondheids-) crisis? Programma Het Coronavirus is door …