Opleidingen of training Politiekundige Eindhoven

Zoek je een opleiding Politiekundige in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Politiekundige die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Politiekundige Eindhoven

Zou je graag Politiekundige willen worden? Of ben je al Politiekundige en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Politiekundige in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Politiekundige in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Politiekundige in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Politiekundige

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Politiekundige

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Politiekundige

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Politiekundige? 

Je dient minimaal in het bezit te zijn van een Havo of MBO niveau-4 diploma om toegelaten te kunnen worden voor de opleiding tot Politiekundige. De opleiding Bachelor of Policing duurt vier jaar, maar is voor mensen met een HBO of WO opleiding en politiemedewerkers in twee jaar af te ronden.

Tijdens de Opleiding worden theorie en praktijk afgewisseld in blokken van 12 weken. De Theorie wordt gegeven aan de Politieacademie in Apeldoorn, de praktijk doe je in het korps waarbij je bent aangenomen.


Filter