Opleidingen of training Projectplanner Rotterdam

Zoek je een opleiding Projectplanner in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Projectplanner die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Projectplanner Rotterdam

Zou je graag Projectplanner willen worden? Of ben je al Projectplanner en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Projectplanner in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Projectplanner in Rotterdam:

Projectplanning

Projectplanning | regio Rotterdam

Praktische benadering van de Precedence Diagram Method Het opstellen en bijhouden van een projectplanning is een vak. Een vak dat bestaat uit methodieken, uitgangspunten en rekenkundige formules. Zonder gedegen kennis van de projectplanning zal het lastig zijn om een goede …

  • Onderwerp opleiding Projectplanner
  • Lesmethode In-company / Maatwerk
  • Prijs € 998,00
  • Duur 2 dagen
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Projectplanner

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Projectplanner

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Projectplanner? 

Als projectplanner is het wenselijk een opleiding te hebben gevolgd in de sector waarin je werkzaam bent. Ben je bijvoorbeeld werkzaam in de sector elektrotechniek dan is het wenselijk dat je de opleiding elektrotechniek hebt gevolgd of bijvoorbeeld technische bedrijfskunde. Voor de bouwsector is een opleiding bouwkunde bijvoorbeeld wenselijk. Het gewenste opleidingsniveau en de gewenste opleiding verschilt per organisatie. 


Filter