Opleidingen of training Projectplanner Den Haag

Zoek je een opleiding Projectplanner in Den Haag? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Projectplanner die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Projectplanner Den Haag

Zou je graag Projectplanner willen worden? Of ben je al Projectplanner en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Projectplanner in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Projectplanner in Den Haag:

Projectplanning (Virtual Classroom)

Projectplanning (Virtual Classroom) | regio Den Haag

Planning kan een doorslaggevende rol spelen bij het vermijden van fouten en het herkennen van kansen. Een goede planning geeft aan dat het management de organisatie kent en dat er nagedacht is over on De cursus Projectplanning (Virtual Classroom) kenmerkt zich …

  • Onderwerp opleiding Projectplanner
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 795,00
  • Duur 2 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Projectplanner

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Projectplanner

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Projectplanner? 

Als projectplanner is het wenselijk een opleiding te hebben gevolgd in de sector waarin je werkzaam bent. Ben je bijvoorbeeld werkzaam in de sector elektrotechniek dan is het wenselijk dat je de opleiding elektrotechniek hebt gevolgd of bijvoorbeeld technische bedrijfskunde. Voor de bouwsector is een opleiding bouwkunde bijvoorbeeld wenselijk. Het gewenste opleidingsniveau en de gewenste opleiding verschilt per organisatie. 


Filter