Opleidingen of training Psychiater Groningen

Zoek je een opleiding Psychiater in Groningen? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Psychiater die in de regio Groningen gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Groningen en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Psychiater Groningen

Zou je graag Psychiater willen worden? Of ben je al Psychiater en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Psychiater in Groningen, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Psychiater in Groningen

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Psychiater in Groningen aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Psychiater

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Psychiater

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Psychiater

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid
Trainingen & cursussen Zelfkennis
Zelfkennis

Online Cursussen & Trainingen Psychiater

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Psychiater. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Psychiater nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

Psychologie college: Borderline

Psychologie college: Borderline

Wat leer je in het college Borderline? Wat is borderline, wat zijn de oorzaken en welk gedrag is kenmerkend voor een borderline patiënt? Deze en andere vragen worden beantwoord in het college Borderline. Psychiater Erwin van Meekeren gaat onder andere …

  • Onderwerp opleiding Psychologie
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 55,00
Beoordeling
Psychologie college: Dementie

Psychologie college: Dementie

Psychiater Martin Kat neemt je mee in de wereld van vergeetachtigheid en dwaling. In dit college leer je dat er veel grijs gebied is rondom dementie. Zwart/wit diagnoses zijn moeilijk te stellen. Er spelen vaak meerdere factoren een rol. Je …

  • Onderwerp opleiding Dementie
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 55,00

Hoe word je een Psychiater? 

Je moet eerst de WO opleiding Geneeskunde (zes jaar) hebben afgerond om de opleiding Psychiatrie te kunnen doen. Daar heb je naast een artsendiploma ook werkervaring voor nodig.

De benodigde specialisatie die je nodig hebt is 'Psychiatrie' en eventueel daarna nog de opleiding tot psychotherapeut. De specialisatie duurt ongeveer 4,5 jaar.

Je moet op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de geneeskunde in het algemeen en het psychiatrisch spectrum in het bijzonder..


Filter