Opleidingen of training Psychiater Rotterdam

Zoek je een opleiding Psychiater in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Psychiater die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Psychiater Rotterdam

Zou je graag Psychiater willen worden? Of ben je al Psychiater en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Psychiater in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Psychiater in Rotterdam:

Insights Discovery Kleurentraining (Persoonlijke Effectiviteit) (HBO & MBO)

Insights Discovery Kleurentraining (Persoonlijke Effectiviteit) (HBO & MBO) | regio Rotterdam

Refresh Yourself met deze interessante 'kleurentraining'! Het Insights Discoverymodel is gebaseerd op het werk van de bekende psychiater Carl Gustav Jung, die baanbrekend werk heeft verricht op het gebied van persoonlijkheidstypologie. Het helpt mensen op eenvoudige wijze inzicht én begrip …

  • Onderwerp opleiding Psychiater
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 549,00
  • Duur 1 dag
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Psychiater

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Psychiater

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid
Trainingen & cursussen Zelfkennis
Zelfkennis

Online Cursussen & Trainingen Psychiater

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Psychiater. Deze cursussen en trainingen zijn voor de competenties en skills die een Psychiater nodig heeft om zijn of haar beroep goed uit te kunnen oefenen.

Psychologie college: Borderline

Psychologie college: Borderline

Wat leer je in het college Borderline? Wat is borderline, wat zijn de oorzaken en welk gedrag is kenmerkend voor een borderline patiënt? Deze en andere vragen worden beantwoord in het college Borderline. Psychiater Erwin van Meekeren gaat onder andere …

  • Onderwerp opleiding Psychiater
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 55,00
Beoordeling
Psychologie college: Dementie

Psychologie college: Dementie

Psychiater Martin Kat neemt je mee in de wereld van vergeetachtigheid en dwaling. In dit college leer je dat er veel grijs gebied is rondom dementie. Zwart/wit diagnoses zijn moeilijk te stellen. Er spelen vaak meerdere factoren een rol. Je …

  • Onderwerp opleiding Psychiater
  • Lesmethode E-Learning
  • Prijs € 55,00

Hoe word je een Psychiater? 

Je moet eerst de WO opleiding Geneeskunde (zes jaar) hebben afgerond om de opleiding Psychiatrie te kunnen doen. Daar heb je naast een artsendiploma ook werkervaring voor nodig.

De benodigde specialisatie die je nodig hebt is 'Psychiatrie' en eventueel daarna nog de opleiding tot psychotherapeut. De specialisatie duurt ongeveer 4,5 jaar.

Je moet op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen de geneeskunde in het algemeen en het psychiatrisch spectrum in het bijzonder..


Filter