Opleidingen of training Recherchekundige Maastricht

Zoek je een opleiding Recherchekundige in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Recherchekundige die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Recherchekundige Maastricht

Zou je graag Recherchekundige willen worden? Of ben je al Recherchekundige en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Recherchekundige in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Recherchekundige in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Recherchekundige in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Recherchekundige

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Recherchekundige

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Recherchekundige

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Recherchekundige? 

De Recherchekundige dient in het bezit te zijn van een HBO Bachelor. De opleiding zelf betreft een HBO 'Master of Criminal Investigation'. De opleiding bestaat uit theorie- en praktijkblokken die elkaar afwisselen.

Het eerste jaar van de opleiding bestaat uit een pre-Master, waarin je kennis maakt met de politie en vooral met de opsporingskant daarvan. Dit gedeelte duurt negen maanden, waarin je zo'n 20 contacturen hebt en waarin je de andere 20 uur voor groepsopdrachten en zelfstudie dient te gebruiken. Je krijgt drie stages in het eerste jaar, waarbij je de laatste drie maanden van dit jaar meeloopt bij de Recherche. Na dit jaar begin je aan de Master, die twee of drie jaar duurt. 


Filter