Opleidingen of training Reclamevlieger Rotterdam

Zoek je een opleiding Reclamevlieger in Rotterdam? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Reclamevlieger die in de regio Rotterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Rotterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Reclamevlieger Rotterdam

Zou je graag Reclamevlieger willen worden? Of ben je al Reclamevlieger en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Reclamevlieger in Rotterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Reclamevlieger in Rotterdam

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Reclamevlieger in Rotterdam aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Reclamevlieger

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Reclamevlieger

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Reclamevlieger

Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Reclamevlieger? 

 

Iemand die Reclamevlieger wil worden, moet minimaal in het bezit zijn van een Commercial Pilot License (CPL) en minimaal 200 uur als hoofdbestuurder hebben gevlogen. Deze eisen zijn echter niet bij wet vastgelegd.

Vervolgens krijgt de Reclamevlieger les in het oppakken van het spandoek (sleep). Dit vereist wat oefening en wordt niet geleerd tijdens de vliegopleiding. 


Filter