Opleidingen Recruitment Manager

Zou je graag Recruitment Manager willen worden? Of ben je al Recruitment Manager en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Recruitment Manager, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om Recruitment Manager te worden heb je minimaal HBO werk- en denkniveau nodig of een WO achtergrond. Vaak wordt er niet een specifieke opleiding gevraagd, maar vooral ervaring.

Een optie kan zijn om door te stromen in deze functie vanuit de functie van Recruitment Consultant. Je hebt dan al meer ervaring in deze richting. Een logische opleidingskeuze is dan richting Recruitment of Sales. Soms worden er ook traineeships aangeboden vanuit recruitmentbedrijven die je dan in praktijk de kneepjes van het vak bijbrengen.

De 1 beste opleidingen voor een Recruitment Manager:

Leergang Strategisch Recruitment

Recruitment | Open inschrijving |€ 2995.00 |Niveau: Post-HBO | Max. deelnemers: 18 | Totale lesduur: 4

In deze opleiding voor ervaren recruiters word je verder opgeleid als vakvolwassen recruiter waardoor je een sterke gesprekspartner wordt voor management, de ontwikkelingen van recruitment kent en het vak beheerst. Dé strategische recruitmentopleiding In het voorjaar van 2019 heeft de Leergang Recruitment Advanced voor de tweede maal plaatsgevonden. Donderdag 7 november gaat deze leergang onder …