Opleidingen of training Reservist Militaire Taken Den Haag

Zoek je een opleiding Reservist Militaire Taken in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Reservist Militaire Taken die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Reservist Militaire Taken Den Haag

Zou je graag Reservist Militaire Taken willen worden? Of ben je al Reservist Militaire Taken en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Reservist Militaire Taken in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Reservist Militaire Taken in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Reservist Militaire Taken in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Reservist Militaire Taken

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Reservist Militaire Taken

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Reservist Militaire Taken

Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Reservist Militaire Taken? 

Om toegelaten te worden tot het Korps Nationale Reserve heeft men twee mogelijkheden. Enerzijds kunnen oudgedienden van alle Krijgsmachtsonderdelen binnenstromen voor de functies van Soldaat, Onderofficier en Officier (afhankelijk van de rang die men eerst bezat). Anderzijds kunnen burgers solliciteren naar een functie als Soldaat binnen de Natres. Wanneer burgers ervaring hebben met leiding geven kunnen zij solliciteren naar Onderofficiers- en Officiersfuncties.

Wanneer men langer dan vijf jaar buiten Defensie werkzaam is geweest, is het alleen mogelijk om als burger voor de functie als Soldaat te solliciteren.

Om Soldaat Natres te worden dient men minimaal 18 jaar en minstens 1.55 meter te zijn. Tevens moet de gegadigde beschikken over minimaal VMBO denkniveau.

Om Onderofficier Natres te worden dient men minimaal 18 jaar en minstens 1.55 meter te zijn. De Onderofficier dient een MAVO of VMBO kaderberoepsgerichte leerweg diploma te hebben en hij dient ervaring te hebben met leiding geven.

Om Officier Pelotonscommandante Natres te worden dient men minimaal 19 jaar en maximaal 55 jaar oud te zijn. Daarnaast dient men minimaal een HAVO diploma én ervaring met het geven van leiding te hebben.

In de regel zullen 18 of 19 jarigen dus geen Onderofficier of Officier worden, aangezien zij nog niet binnen de Natres door gegroeid kunnen zijn én zij ook nog geen dienstperiode als Onderofficier of Officier uitgezeten kunnen hebben.


Filter