Opleidingen Rijksaccountant

Zou je graag Rijksaccountant willen worden? Of ben je al Rijksaccountant en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Rijksaccountant, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Er zijn meerdere manieren om Rijksaccountant te worden. Zo kan men op HBO niveau een Accountant-Administratieconsulent worden. Na een Universitaire opleiding wordt men Registeraccountant. Welke route men ook neemt om accountant te worden, om uiteindelijk Rijksaccountant te kunnen worden is het belangrijk om een stage bij de overheid te volgen. Deze stage kan door verschillende ministeries aangeboden worden. Vanuit deze stage stroomt men bijna automatisch door naar een positie als Rijksaccountant.

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Rijksaccountant

Er zijn geen opleidingen Rijksaccountant aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Rijksaccountant in werkt

Bekijk alle opleidingen Finance