Opleidingen of training Schadebehandelaar Utrecht

Zoek je een opleiding Schadebehandelaar in Utrecht? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Schadebehandelaar die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Schadebehandelaar Utrecht

Zou je graag Schadebehandelaar willen worden? Of ben je al Schadebehandelaar en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Schadebehandelaar in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Schadebehandelaar in Utrecht:

Basiscursus personenschade

Basiscursus personenschade | regio Utrecht

Wil je je als jurist of schadebehandelaar bij een WA-verzekeraar gaan toeleggen op personenschade? Dan is deze vernieuwde driedaagse cursus de ideale voorbereiding. Deze cursus is aangepast aan de belangrijke trend in de personenschadebehandeling: onderhandelingsvaardigheden. Door een introductie van het …

  • Onderwerp opleiding Schadebehandelaar
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 1.875,00
  • Duur 3 dagen
Beoordeling
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Schadebehandelaar

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Schadebehandelaar

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Klantgerichtheid
Klantgerichtheid
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Netwerken
Netwerken

Hoe word je een Schadebehandelaar? 

De meeste werkgevers vragen HBO niveau voor de functie van Schadebehandelaar, maar er zijn ook vacatures te vinden waarbij een MBO opleiding voldoende is. Een opleiding in juridische richting biedt mogelijkheden, bijvoorbeeld HBO Rechten.
De Schadebehandelaar moet minstens een WTF-basis en een WTF-schade diploma hebben behaald.

Soms is werkervaring in specifieke schade of verzekering vereist. Een schadebehandelaar motorrtijtuigen dient dus ook kennis te hebben van een autoverzekering.


Filter