Opleidingen of training Scheepskapitein Utrecht

Zoek je een opleiding Scheepskapitein in Utrecht? Wij hebben op dit moment opleidingen, trainingen en cursussen Scheepskapitein die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Scheepskapitein Utrecht

Zou je graag Scheepskapitein willen worden? Of ben je al Scheepskapitein en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Scheepskapitein in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Scheepskapitein in Utrecht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Scheepskapitein in Utrecht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Scheepskapitein

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Scheepskapitein

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Scheepskapitein

Trainingen & cursussen Anticiperen
Anticiperen
Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details

Hoe word je een Scheepskapitein? 

Er is geen opleiding die specifiek tot het beroep van Scheepskapitein opleidt. Iemand die een carrière als Scheepskapitein ambieert, zal dan ook een algemenere opleiding tot kapitein moeten volgen. Deze opleiding is er zowel op mbo, hbo als wo-niveau. In het algemeen is te melden dat hoe hoger niveau school er gevolgd wordt, hoe meer theorie gegeven zal worden.


Filter