Boeken Scheepspurser

Zowel de arbeidsmarkt als de doorgroeimogelijkheden van een Scheepspurser zijn redelijk te noemen. Niet op elk passagiersschip is een Scheepspurser werkzaam en op de schepen waar die functie wel bestaat, wordt deze doorgaans door één persoon bekleed. Daarnaast is er geen specifieke opleiding die opleidt tot Scheepspurser, waardoor er vanuit veel verschillende kanten mensen geïnteresseerd zijn in de functie en deze personen al vrij snel aan de opleidingsvereiste voldoen.

Een Scheepspurser beslaat een leidinggevende functie. Hierdoor is er geen doorgroeimogelijkheid naar een leidinggevende functie die ongeveer dezelfde werkzaamheden bevat. Een mogelijkheid die een Scheepspurser heeft is de werkzaamheden op een steeds groter schip te verrichten. Omdat het salaris onder andere afhangt van de organisatie waar een Scheepspurser werkzaam voor is, zal een Scheepspurser op een groter schip vaak meer verdienen dan op een kleiner schip.

 

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Scheepspurser. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Scheepspurser. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Scheepspurser die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.