Opleidingen of training Schoenhersteller Eindhoven

Zoek je een opleiding Schoenhersteller in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Schoenhersteller die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Schoenhersteller Eindhoven

Zou je graag Schoenhersteller willen worden? Of ben je al Schoenhersteller en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Schoenhersteller in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Schoenhersteller in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Schoenhersteller in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Schoenhersteller

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Schoenhersteller

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Schoenhersteller

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Omgaan met details
Omgaan met details
Trainingen & cursussen Ondernemerschap
Ondernemerschap
Trainingen & cursussen Zelfsturing
Zelfsturing

Hoe word je een Schoenhersteller? 


Voor een beroep als schoenmaker kan men de tweejarige MBO niveau-2 opleiding Schoenhersteller volgen. Het is een praktijkgerichte opleiding, waarbij vier dagen in de week wordt gewerkt bij een leerbedrijf. Deze opleiding is te volgen bij het SVGB Kennis- en Opleidingenccentrum in Nieuwegein. Ook is het mogelijk om bij het SVGB een bijscholingscursus te volgen, zoals de cursus Ambachelijk Schoenmaken.


Filter