Opleidingen of training Sergeant Breda

Zoek je een opleiding Sergeant in Breda? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Sergeant die in de regio Breda gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Breda en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Sergeant Breda

Zou je graag Sergeant willen worden? Of ben je al Sergeant en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Sergeant in Breda, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Sergeant in Breda

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Sergeant in Breda aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Sergeant

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Sergeant

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Sergeant

Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Initiatief ontplooien
Initiatief ontplooien
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken

Hoe word je een Sergeant? 

Om Sergeant te worden dient men een opleiding te volgen in Veiligheid en Vakmanschap, waarbij men op MBO niveau-3 opgeleid wordt tot Aankomend Onderofficier Grondoptreden/Maritiem. Vanuit deze opleiding kan men dan voor Defensie gaan werken, waar men vaak de mogelijkheid krijgt om nog verdere opleidingen te volgen.


Filter