Opleidingen of training Specialistisch Reservist Maastricht

Zoek je een opleiding Specialistisch Reservist in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Specialistisch Reservist die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Specialistisch Reservist Maastricht

Zou je graag Specialistisch Reservist willen worden? Of ben je al Specialistisch Reservist en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Specialistisch Reservist in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Specialistisch Reservist in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Specialistisch Reservist in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Specialistisch Reservist

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Specialistisch Reservist

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Specialistisch Reservist

Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Doorzettingsvermogen
Doorzettingsvermogen
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Specialistisch Reservist? 

Afhankelijk van het 'specialisme' (Civiel Militaire Samenwerking, Geneeskundig Bataljon, Operationeel Analist of Jurist) dient de gegadigde te beschikken over een HBO- of WO-diploma in de betreffende richting.

Als Reservist beschik je al vóór de korte opleiding bij de Landmacht, welke nodig is om bekend te worden met het militaire bedrijf, over de nodige werkervaring in de gekozen richting.

Sollicitanten voor Specialitische Reservisten Cimic functies dienen tussen de 30 en 55 jaar oud te zijn, mogen een bril dragen en moeten beschikken over zowel een gezonde mentale als fysieke gesteldheid. Voor de Analisten en Geneeskundigen geldt dat men nog geen 30 jaar oud hoeft te zijn.

De opleiding binnen de landmacht zal bestaan uit een verkorte cursus om de gegadigde militair te vormen, aangevuld met enige vaktechnische kennis. Aangezien de toekomstige Reservist al beschikt over een aanzienlijke hoeveelheid relevante kennis, duurt deze opleiding maar enkele weken. (twee weken voor de militaire vorming, aangevuld met avond- en/of weekendscursussen)


Filter