Opleidingen of training Sportinstructeur Den Haag

Zoek je een opleiding Sportinstructeur in Den Haag? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Sportinstructeur die in de regio Den Haag gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Den Haag en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Sportinstructeur Den Haag

Zou je graag Sportinstructeur willen worden? Of ben je al Sportinstructeur en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Sportinstructeur in Den Haag, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Sportinstructeur in Den Haag

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Sportinstructeur in Den Haag aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Sportinstructeur

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Sportinstructeur

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Sportinstructeur

Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Creativiteit
Creativiteit
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Hoe word je een Sportinstructeur? 

Voor de functie van Sportinstructeur moet je een sport- en bewegingsstudie doen. Op MBO niveau zijn er drie opleidingen. Niveau-2 is voor Sport- en Bewegingsbegeleider, niveau-3 is voor Sport- en Bewegingsleider en niveau-4 is voor Sport- en Bewegingscoördinator. Om toegelaten te worden tot een van deze opleidingen moet je onder andere een toelatingstest afleggen waarin je wordt beoordeeld op je vaardigheid in diverse sporten.

Doorstuderen op HBO niveau is ook mogelij waarbij je je tevens richt op Lichamelijke Oefening, Fysiotherapie of in de richting van Toerisme.


Filter