Opleidingen of training Statisticus Eindhoven

Zoek je een opleiding Statisticus in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Statisticus die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Statisticus Eindhoven

Zou je graag Statisticus willen worden? Of ben je al Statisticus en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Statisticus in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Statisticus in Eindhoven:

Introductietraining R Programmeren - Dag

Introductietraining R Programmeren - Dag | regio Eindhoven

Deze training is voor jou als jij: o Geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van R o Analist of statisticus bent die naast SPSS, SAS of Stata gebruik wil maken van de taal R, maar geen kennis hebt... Met de opkomst …

  • Onderwerp opleiding Statisticus
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 1.100,00
  • Duur 2 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Statisticus

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Statisticus

Trainingen & cursussen Accuratesse
Accuratesse
Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Oordeelsvorming
Oordeelsvorming
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Statisticus? 

Om Statisticus te kunnen worden moet men een Bachelor in Wiskunde (WO) volgen. Daarnaast is een Master of Science met de focus op Statistiek voor sommige vacatures ook een vereiste. Verdere specialisatie geeft in ieder geval voorrang voor sommige banen en meer kans op een baan bij de Universiteit zelf.


Filter