Opleidingen of training Straatcoach Eindhoven

Zoek je een opleiding Straatcoach in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Straatcoach die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Straatcoach Eindhoven

Zou je graag Straatcoach willen worden? Of ben je al Straatcoach en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Straatcoach in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Straatcoach in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Straatcoach in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Straatcoach

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Straatcoach

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Straatcoach

Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Durf
Durf
Trainingen & cursussen Energie
Energie
Trainingen & cursussen Onderhandelen
Onderhandelen
Trainingen & cursussen Overtuigen
Overtuigen
Trainingen & cursussen Sociabiliteit
Sociabiliteit
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Straatcoach? 

De Straatcoach is vaak niet speciaal opgeleid. Wel heeft de Straatcoach een achtergrond in de wereld van de beveiliging en/of van het jongerenwerk. Bij de organisatie waar de Straatcoach voor werkzaam is, zijn vaak mogelijkheden voor begeleidings- en opleidingsprogramma’s. Ook werkt de Straatcoach soms in een team of loopt eerst een tijdje met een meer ervaren Straatcoach mee om zo de kneepjes van het vak te leren. 


Filter