Straatcoach worden: Salaris, Opleiding, Taken & Vaardigheden

Wat doet een Straatcoach? Lees de functieomschrijving.

Vind het antwoord op al jouw vragen over het beroep Straatcoach, zoals: "Wat doet een Straatcoach?", of "Wat verdient een Straatcoach? of "Hoe word je een Straatcoach?".

Je vindt ook de vaardigheden, competenties en eigenschappen die een Straatcoach nodig heeft.Wat is een Straatcoach?

De Straatcoach is iemand die toezicht houdt in een gemeente en is speciaal bedoeld om jongeren aan te spreken op hun houding en gedrag. Straatcoaches worden in een aantal gemeenten ingezet om vooral in de avonduren jongeren in de gaten te houden. De Straatcoach is daarmee een aanvulling op de politie en het jongerenwerk.

 

Een Straatcoach heeft geen speciale bevoegdheden. De Straatcoach werkt op basis van drie kenmerken:

-         sociale vaardigheden

-         uitstraling

-         natuurlijk gezag

Het is belangrijk dat de Straatcoach deze drie kenmerken van nature al heeft. De Straatcoach zet deze drie kenmerken in om de jongeren aan te spreken op hun meestal ontoelaatbare gedrag. Het doel van het aanspreken is om de jongeren te overtuigen hun gedrag aan te passen.

 

Straatcoaches spreken op straat veelal jongeren aan op hun gedrag. Naar aanleiding hiervan kunnen vervolgstappen ondernomen worden. Zo kan bijvoorbeeld ook een gesprek met de ouders plaatsvinden en eventueel een gesprek met de ouders en de jongere samen. Het is belangrijk dat de Straatcoach zich in kan leven in de straatcultuur en het gedrag van de jongeren. Vaak kent de Straatcoach de jongerencultuur, spreekt straattaal en is niet bang om de (groep) jongeren op hun gedrag aan te spreken.

 

Door preventief en serviceverlenend op te treden, zorgt de Straatcoach voor een positieve bijdrage aan de openbare orde en de veiligheid. De Straatcoach onderhoudt de leefbaarheid van de buurt. De Straatcoach is het aanspreekpunt en is daarom ook goed zichtbaar in het straatbeeld. De Straatcoach overziet wat er gebeurt en grijpt waar nodig in.

Past het beroep Straatcoach bij jou?

Wil je een baan vinden die echt bij jou past? Wil je omscholen maar weet je nog niet wat? Met baansuggestie krijg je actuele vacatures te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je kunt Kansrijke banen en omschoolvacatures de voorrang geven. Na 3 stappen zie je gelijk jouw unieke baansuggesties op basis van jouw baanprofiel!

Bekijk jouw persoonlijke baansuggesties

Vacatures Straatcoach

Op zoek naar een nieuwe baan als Straatcoach? Samen met onze vacature partners bieden wij je een groot aanbod aan actuele vacatures voor Straatcoach. Wanneer je hieronder een voor jou geschikte vacature vindt zal je doorklikken naar onze vacaturepartner.

De top 5 Straatcoach vacatures

Vacature Straatcoach gemeente Amsterdam
Manpower
Dit ga je doenZou jij graag een steentje willen bijdragen aan een leefbaarder en veiliger Amsterdam? Durf jij mensen aan te spreken op hun gedrag en sta jij stevig in …
Vacature AMV medewerker straatcoach
Start People
Ben jij niet bang voor een beetje weerstand? Ga jij een confrontatie niet uit de weg en durf jij je mannetje te staan? Vind jij het ook leuk om jonge …
Vacature Jongerenwerker straatcoach COA
Start People
Ben jij niet bang voor een beetje weerstand? Ga jij een confrontatie niet uit de weg en durf jij je mannetje te staan? Vind jij het ook leuk om jonge …

Salaris en Arbeidsvoorwaarden Straatcoach

Wat verdient een Straatcoach?

Over het exacte salaris van de Straatcoach is weinig bekend. De Straatcoach heeft vaak goede arbeidsvoorwaarden en goede mogelijkheden om begeleidings- en opleidingsprogramma’s te volgen.

Salarisschaal Straatcoach

 • Maximaal
 • Gemiddeld
 • Minimaal
Bovenstaande bedragen zijn bruto maandsalarissen.

Meer weten over het salaris Straatcoach

Bekijk dan de verdere salaris informatie zoals gemiddeld jaarsalaris en uurloon Straatcoach


Straatcoach worden: Opleidingen tot Straatcoach

Wil je Straatcoach worden? Hieronder vind je de eisen, het ontwikkelingspad en de opleidingen voor de Straatcoach.

Hoe word je een Straatcoach? 

De Straatcoach is vaak niet speciaal opgeleid. Wel heeft de Straatcoach een achtergrond in de wereld van de beveiliging en/of van het jongerenwerk. Bij de organisatie waar de Straatcoach voor werkzaam is, zijn vaak mogelijkheden voor begeleidings- en opleidingsprogramma’s. Ook werkt de Straatcoach soms in een team of loopt eerst een tijdje met een meer ervaren Straatcoach mee om zo de kneepjes van het vak te leren. 

Opleidingen, cursussen en trainingen tot Straatcoach

Er zijn geen opleidingen Straatcoach aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Straatcoach in werkt

Bekijk alle opleidingen Overheid & Semi-overheid


Straatcoach worden: Omscholen tot Straatcoach

Als je je wilt omscholen tot Straatcoach is het mogelijk dat er meerdere wegen zijn. Het komt namelijk steeds vaker voor dat er specifieke vacatures met omscholing zijn. Op dat moment wordt het leertraject hiervoor door de werkgever georganiseerd. Als er op dit moment omschoolvacatures voor Straatcoach zijn vind je die hieronder.

Bepaal jouw omschoolkeuze met Baansuggestie

Met baansuggestie krijg je kansrijke banen te zien die passen bij jouw interesse, competenties en persoonlijkheid. Je vindt ook direct omschoolvacatures als deze er zijn. Je kunt nu inspiratie op doen en jouw omschoolkeuze bepalen op basis van wat bij jou past! Bekijk jouw baansuggesties!

Vacatures met (Om)scholing

Omscholen met salaris is natuurlijk wel zo prettig, je verdient gelijk vanaf het begin van je nieuwe baan. Ook worden vaak de opleidingskosten door de werkgever betaald. Wij kennen totaal 4 verschillende typen (om)scholingsvacatures. Directe omscholing, Opleidingsvacatures (BBL, Beroepsbegeleidende Leerweg), Leerling vacatures en Traineeships. Als er voor Straatcoach dit type vacatures zijn vind je ze hieronder.

Op dit moment zijn er geen omschoolvacatures voor Straatcoach

Zelfstandig omscholen of doorgroeien tot Straatcoach

Als je Straatcoach wilt worden vanuit een bestaande baan, dus je wilt omscholen of doorgroeien naar Straatcoach zijn de volgende zaken belangrijk:

Interesse en Motivatie Straatcoach

Om je werk goed te kunnen doen moet je het leuk vinden. Je moet jouw beroep inhoudelijk interessant vinden en het moet bij jouw motivatie passen. De inhoudelijke beschrijving van het beroep vind je bij Wat doet een Straatcoach?


Competenties en Vaardigheden Straatcoach:

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig, dat geldt ook voor een Straatcoach.

Welke competenties heeft een Straatcoach nodig?

Een Straatcoach heeft de volgende competenties nodig om zijn of haar beroep goed te kunnen uitoefenen.

Coachen
Coachen

Wat betekent de competentie coachen? De competentie coachen heeft de steekwoorden: motiveren, leiderschap, assertiviteit, luisteren

Omschrijving

In teamverband kunnen deze mensen ervoor zorgen dat taken voltooid worden. De coach motiveert anderen, op zowel persoonlijk als zakelijk vlak. De coach is betrokken en wil het beste voor zichzelf en voor de ander. Deze mensen luisteren goed en proberen de juiste vragen te stellen. Op die manier proberen ze anderen een bepaalde ontwikkeling door te laten maken.

Sterke punten
De coaches kunnen anderen vaak goed inspireren en motiveren. Bij tegenslagen zijn dit de mensen die het team en de werkzaamheden weer op gang krijgen. Ze motiveren niet alleen, maar zijn over het algemeen ook goede leiders. Ze kunnen mensen aansturen en begeleiden. Daarnaast zijn deze coaches over het algemeen betrouwbaar en willen ze iedereen graag helpen. Deze mensen zijn vaak zelfverzekerd en willen het beste voor zichzelf en voor de ander.

Zwakke punten
Het is mogelijk dat de betrokkenheid van de coach zo groot wordt, dat de prioriteiten op verkeerde aspecten komen te liggen. Deze grote betrokkenheid kan ervoor zorgen dat anderen zich gecontroleerd voelen.

Durf
Durf

Steekwoorden Competentie Durf / Lef / Moed:

lef, doorzetten, confrontatie, risico's, resultaatgericht, ambitie, flexibiliteit, moed 

Omschrijving

Deze mensen nemen risico’s en nemen beslissingen. Hiermee proberen ze een voordeel te behalen. In discussies hoor je deze persoon regelmatig en ze zijn niet bang om confrontaties aan te gaan. Bij tegenslagen komen ze met een, soms niet populaire maar noodzakelijke, oplossing. 

Sterke punten
Deze mensen houden van een uitdaging en gaan graag een discussie aan. Durfals zijn meestal resultaatgericht en nemen risico’s en beslissingen om hun doel te behalen. Beslissingen kunnen onbekende gevolgen hebben, deze mensen zijn dan vaak ook flexibel. Ze passen zich makkelijk aan en laten zich niet uit het veld slaan. Het zijn dan ook doorzetters die sterk in hun schoenen staan.

Zwakke punten
Soms kan het zijn dat deze mensen te gewaagde beslissingen nemen. Ze nemen dan door hun impulsiviteit te grote risico’s. Durfals kunnen dan ook onbetrouwbaar overkomen. 

Energie
Energie

Steekwoorden: vitaliteit, uithoudingsvermogen, actief, levenlust.

Omschrijving

Energiekelingen zitten vol levenslust. Ze willen graag werken en dit kunnen ze dan ook uren achter elkaar. Deze mensen zetten hun energie gericht in en plannen efficiënt hun taken in, waardoor ze geen onnodige energie verspillen. Ook al krijgt deze persoon extra werk en draait hij veel overuren, deze mensen hoor je niet. Ze laten zich niet zomaar uit het veld slaan.

Sterke punten
Mensen met een hoog energielevel zijn vaak doorzetters. Als zich problemen voordoen, blijven ze optimistisch en pakken ze het probleem met beide handen aan. Ook zijn energiekelingen vaak behoorlijk stressbestendig. Omdat ze hun energie effeciënt inzetten, ervaren ze vaak minder stress dan anderen. Deze mensen kunnen als actief worden omschreven. Naast het werk hebben ze nog veel andere bezigheden. Een ander sterk punt van deze mensen is de resultaatgerichtheid. Ze willen graag presteren en door hun energie effectief te verdelen, boeken ze vele resultaten.

Zwakke punten
De uitdrukking ‘teveel hooi op je vork nemen’ komt bij deze mensen vaker voor. Ze willen graag anderen helpen en nemen hen werk uit handen. Er zijn energiekelingen die weleens willen doorslaan. Aan het eind van een lange werkdag willen ze graag nog een vergadering om bepaalde punten te bespreken of gaan eenmaal thuis meteen weer andere energiekostende dingen doen.

Onderhandelen
Onderhandelen

Steekwoorden: overtuigen, luisteren, creativiteit, durf, bemiddelen

Omschrijving

In bepaalde situaties is het nodig dat er onderhandeld wordt. Onderhandelaars proberen op een bepaalde manier te onderhandelen zodat het voor beide partijen een win-winsituatie is. Zij maken hierbij gebruik van argumenten, maar luisteren ook naar het verhaal van anderen. Tijdens onderhandelingen komt deze persoon met verschillende ideeën die het conflict op een goede manier kan oplossen.

Sterke punten
Onderhandelaars kunnen goed overtuigen, maar ook luisteren. Zij proberen voor beide partijen de beste oplossing te zoeken. Verder zijn deze mensen vaak creatief en durven ze ideeën te opperen.

Zwakke punten
Teveel willen onderhandelen, kan leiden tot frustratie. Er zijn onderhandelaars die overal een onderhandeling/wedstrijd van maken. Hierdoor kan het lijken alsof ze niet luisteren of niets aannemen van andere mensen. Dit wekt irritaties op. Tevens kunnen tijdens een onderhandeling de spanningen nog weleens oplopen, waardoor het kan zijn dat een onderhandelaar ‘op de man gaat spelen’. Hij wil inspelen op de emoties om zo de ander te overtuigen van zijn gelijk.

Overtuigen
Overtuigen

Steekwoorden: aanzetten tot actie, luisteren, sensitiviteit, resultaatgericht

Omschrijving

Deze mensen weten op een bepaalde manier anderen te overtuigen van hun opvattingen. Zij gebruiken hiervoor argumenten, maar kunnen ook emoties gebruiken om hun verhaal kracht bij te zetten. Zij proberen hiermee anderen bijvoorbeeld aan te zetten tot actie. Overtuigers houden rekening met hun eigen belangen en dat van een ander.

Sterke punten
Overtuigers kunnen over het algemeen duidelijk en helder communiceren. Zij hebben van te voren bedacht wat ze willen vertellen en hoe ze de anderen willen overtuigen. Ze hebben een bepaalde structuur in het verhaal. Om mensen te overtuigen, luisteren deze personen ook goed. Zij proberen achterliggende opvattingen te achterhalen en baseren hierop hun argumenten. Deze mensen hebben vaak een goede balans tussen argumenten met feiten en argumenten met emotie.

Zwakke punten
Sommige overtuigers willen zo graag anderen overtuigen van hun gelijk, dat ze zich opdringen. Hierdoor wordt er een bepaalde weerstand opgebouwd, waardoor de boodschap niet meer overkomt op het publiek. Daarnaast zijn er overtuigers die teveel gebruik maken van zogenaamde drogredenen, zij voeren argumenten aan die niet feitelijk juist zijn. Dit verpakken zij in een mooi verhaal en proberen op die manier anderen te overtuigen.

Sociabiliteit
Sociabiliteit

Steekwoorden: sociaal, netwerken, luisteren, spontaan, inzicht in omgeving

Omschrijving

Deze personen bewegen zich gemakkelijk in groepen mensen. Ze zijn dan ook vaak in het gezelschap van veel mensen en stappen gemakkelijk op ombekende mensen af. Deze mensen hebben over het algemeen een groot netwerk, dat ze inzetten voor verschillende doeleinden. Vaak zijn deze mensen lid van een vereniging of commissie.

Sterke punten
Een competentie die in verband staat met sociabiliteit is de competentie netwerken. Deze mensen hebben vaak een groot netwerk en vergroten dit netwerk met gemak. Daarnaast zijn deze mensen vaak spontaan, ze spreken onbekenden gemakkelijk aan en luisteren met gemeende interesse naar deze mensen.

Zwakke punten
Een zwak punt van deze mensen kan zijn dat ze zich teveel bemoeien met anderen. Zij willen zo graag in contact komen met anderen dat ze zich opdringen.

Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Steekwoorden: to-the-point, structureel, verstaanbaar, helder, ordelijk

Omschrijving

Deze mensen kunnen hun gedachten goed onder woorden brengen. Dit kan zowel op papier als mondeling. Ze kunnen helder en duidelijk communiceren naar de lezer/luisteraar. Ze kunnen hun boodschap vertellen zonder teveel uit te weiden naar irrelevante informatie.

Sterke punten
Helderheid en duidelijkheid zijn twee sterke punten. Zowel mondeling als schriftelijk kunnen deze mensen een boodschap goed verwoorden. Ze passen hun tekst aan op de doelgroep en ze spreken dan ook vaak de taal van het publiek. Tevens kunnen ze op een goede manier vragen beantwoorden, ze maken dan vaak gebruik van heldere voorbeelden.

Zwakke punten
Bij mondelinge uitdrukkingsvaardigheid kan het voorkomen dat de spreker en andere non-verbale houding heeft. Hierdoor kan zijn boodschap verkeerd overkomen op de ontvanger. Sommige van deze mensen gebruiken veel vaktermen, hierdoor kan de boodschap verkeerd worden geïnterpreteerd.

Vaardigheden Straatcoach

 • Luisteren
 • Positiviteit
 • Effectief communiceren
 • Aanpassingsvermogen
 • Openheid
 • Argumenteren
 • Resultaatgerichtheid
 • Kracht
 • Vitaliteit
 • Zelfvertrouwen
 • Kansen zien
 • Stimuleren
 • Feedback geven
 • Taalkennis
 • Overtuigingskracht
 • Creativiteit
 • Bemiddelen
Bekijk meer Bekijk minder

Persoonlijkheid en Eigenschappen Straatcoach

De meeste beroepen passen alleen bij bepaalde persoonlijkheden. Bekijk welke persoonstypen volgens het enneagram er bij Straatcoach passen.

Wat voor persoonlijkheid heeft een Straatcoach nodig? 

De Straatcoach moet beschikken over een van nature goede uitstraling, natuurlijk gezag en goede sociale en communicatieve vaardigheden. Ook moet de Straatcoach kennis hebben van de jongerenculturen, de straatcultuur en de straattaal (Gever). De Straatcoach moeten weten wat jongeren bezighoudt en soms intimiderende (groepen) jongeren durven aan te spreken (Baas).

Bekijk de persoonstypen voor Straatcoach


Eigenschappen Straatcoach

 • Overwicht
 • Gedrevenheid
 • Zelfverzekerd
 • Empatisch
 • Behulpzaam
 • VriendelijkArbeidsmarktperspectief Straatcoach

Wat zijn de baankansen voor een Straatcoach?

Er zijn een aantal gemeenten in Nederland waar Straatcoaches werkzaam zijn. Hierdoor is het arbeidsmarktperspectief verschillend per gemeente en is niet overal vraag naar Straatcoaches. 

De actuele kans op werk voor een Straatcoach

Het beroep Straatcoach is onderdeel van de beroepsfamilie Sociaal-cultureel werkers. De kans op werk voor de beroepsfamilie Sociaal-cultureel werkers is in de huidige periode matig

Huidige aantal vacatures

3

Baankans Straatcoach

logo uwv

Deze indicatie is gebaseerd op de spanningsindicator van het UWV. De kans op werk voor de afzonderlijke beroepen binnen deze beroepsfamilie kan verschillen


Doorgroei mogelijkheden Straatcoach

Je kunt als Straatcoach een beter salaris verdienen wanneer je doorgroeit binnen jouw beroepsgroep. Je kunt stapsgewijs doorgroeien naar beroepen die dichtbij jou beroep liggen door steeds kleine stappen bij te leren.

Het beroep Straatcoach is onderdeel van de beroepsfamilie Sociaal-cultureel werkers. Hieronder vind je verschillende dichtbij liggende doorgroeimogelijkheden voor een Straatcoach

Mogelijke specialisaties voor een Straatcoach

preventiemedewerker jeugdzorg preventiemedewerker geestelijke gezondheidszorg preventiemedewerker verslavingszorg preventiemedewerker ouderen preventiemedewerker jeugdhulpverlening buurthuiswerker consulent buurthuiswerk consulent vormingswerk consulent vrije tijd en vorming vormingswerker (lesgevend)
Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Doorgroei beroepen voor een Straatcoach

Gezinshuisouder gezinsouder Groepsleider justitiële jeugdinrichting senior groepsleider justitiële jeugdinrichting medior groepsleider justitiële jeugdinrichting Woonbegeleider gezinsvervangend huis, wooncentrum groepsleider gezinsvervangend huis/wooncentrum jeugdleider inrichting, woonhuis woonbegeleider lichamelijk gehandicapten woonbegeleider verstandelijk gehandicapten
groepsleider begeleiding ongehuwde moeders groepsbegeleider dagcentrum schoolgaande jeugd opvangmedewerker wonen asielzoekerscentrum groepsleider psychiatrie begeleider gezinsvervangend huis jeugd groepsleider begeleid wonen groepsleider jeugdzorg groepsleider kinderen (inrichtingen, kinderhuizen) groepsleider lichamelijk gehandicapten ambulant begeleider gehandicaptenzorg persoonlijk begeleider gehandicaptenzorg groepsleider verstandelijk gehandicapten heilpedagogisch groepsleider pedagogisch medewerker jeugdzorginstelling woonbegeleider psychiatrie woonbegeleider thuislozeninternaat slaapwacht groepsleider maatschappelijke opvang groepsleider thuislozeninternaat heilpedagoog woonbegeleider project kamerbewoning groepsleider begeleiding buitenlandse gastarbeiders groepsleider woonwagenwerk ervaringsdeskundige, (woon) begeleider (ggz) Sociaal Pedagogisch Hulpverlener Pedagogisch Medewerker (Niveau B) Pedagogisch Medewerker (Niveau A) Sociotherapeut leerling-sociotherapeut coördinator sociotherapeut ervaringsdeskundige, sociotherapeut (ggz) Coördinator begeleider gezinsvervangend huis, wooncentrum coördinator begeleider lichamelijk gehandicapten coördinator begeleider verstandelijk gehandicapten coördinator dagactiviteitencentrum Activiteitenbegeleider activiteitenbegeleider jeugdhulpverlening activiteitenbegeleider dagopvang medewerker activiteitenbegeleiding thuiszorg welfare werker activiteitentherapeut welfare leider activiteitenbegeleider gehandicapten Assistent-woonbegeleider gezinsvervangend huis / wooncentrum assistent-woonbegeleider maatschappelijke opvang assistent-woonbegeleider lichamelijk gehandicapten assistent-woonbegeleider verstandelijk gehandicapten assistent-woonbegeleider jeugd assistent-woonbegeleider psychiatrie kinderverzorger inrichtingen, tehuizen ervaringsdeskundige, assistent-begeleider (ggz) Wijkmanager wijkcoördinator procesmanager (gemeente) Adviseur woondiensten Coördinator woondiensten coördinator bewonerszaken woondiensten coördinator verhuur woondiensten coördinator wijk- en buurtbeheer woondiensten Werk- en leermeester penitentiaire inrichting, revalidatiecentrum werkmeester arbeid penitentiaire inrichting medior medewerker arbeid penitentiaire inrichting senior medewerker arbeid penitentiaire inrichting medewerker arbeid penitentiaire inrichting chef werkplaats revalidatiecentrum hoofd arbeid in instellingen en tehuizen baas werkplaats revalidatiecentrum werkmeester revalidatiecentrum hoofd arbeid in gevangenis of inrichting Werkleider sociale werkvoorziening bouw en hout assistent-werkleider sociale werkvoorziening bouw en hout hoofdwerkleider sociale werkvoorziening bouw en hout Werkleider sociale werkvoorziening grafische industrie assistent-werkleider sociale werkvoorziening grafische industrie hoofdwerkleider sociale werkvoorziening grafische industrie Werkleider sociale werkvoorziening metaal assistent-werkleider sociale werkvoorziening metaal hoofdwerkleider sociale werkvoorziening metaal Werkleider sociale werkvoorziening schoonmaak assistent-werkleider sociale werkvoorziening schoonmaak hoofdwerkleider sociale werkvoorziening schoonmaak Werkleider sociale werkvoorziening verpakking assistent-werkleider sociale werkvoorziening verpakking hoofdwerkleider sociale werkvoorziening verpakking Werkleider sociale werkvoorziening groenvoorziening assistent-werkleider sociale werkvoorziening groenvoorziening hoofdwerkleider sociale werkvoorziening groenvoorziening Werkleider sociale werkvoorziening textiel assistent-werkleider sociale werkvoorziening textiel hoofdwerkleider sociale werkvoorziening textiel
Bekijk meer beroepen Bekijk minder beroepen

Organisaties waar een Straatcoach werkzaam is

Veel beroepen vind je vaak terug bij gelijksoortige bedrijven. Bekijk hieronder bij wat voor type organisatie een Straatcoach meestal werkt.

Waar werkt een Straatcoach?

De Straatcoach werkt in opdracht van een gemeente. De Straatcoach werkt hierdoor in de non-profit sector.

Meer weten over werken in de Beveiliging & Bewaking?

Bekijk werken in Beveiliging & Bewaking

Netwerk Straatcoach

Met wie werkt een Straatcoach samen? 

De Straatcoach werkt in opdracht van een gemeente. De Straatcoach is soms werkzaam in een team en soms individueel. De straatcoach spreekt jongeren aan op hun gedrag en houding. Ook kan de Straatcoach later met de ouders van de jongere gaan praten.


 • Jongerenwerker
 • Politie
Straatcoach

Interview met een Straatcoach

Er zijn nog geen interviews geplaatst. Wil je worden geïnterviewd en jezelf of je bedrijf onder de aandacht brengen? Laat het ons weten en stuur een mail.


Alles over het beroep Straatcoach in één oogopslag

Beroepsgroep:

Persoonstype:

Netwerk:

 • Jongerenwerker
 • Politie

Opleidingsniveau:

Salarisindicatie:

 • Van onbekend

Baankans:

Aantal vacatures:

Aantal opleidingen:

Baankans

Huidige aantal vacatures

3Ga direct naar