Opleidingen of training Surveillant Amsterdam

Zoek je een opleiding Surveillant in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Surveillant die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Surveillant Amsterdam

Zou je graag Surveillant willen worden? Of ben je al Surveillant en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Surveillant in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Surveillant in Amsterdam:

USM Foundation examen voor IT service management

USM Foundation examen voor IT service management | regio Amsterdam

Inform-IT is de aangewezen examenorganisatie voor USM-examens. U kunt examen afleggen via open inschrijving examens of via in-house examens. Het examen bestaat uit 40 multiple choice vragen en wordt online afgenomen. Deelnemers zijn geslaagd indien zij minimaal 26 vragen correct …

  • Onderwerp opleiding Surveillant
  • Lesmethode In-company / Maatwerk
  • Prijs € 150,00
  • Duur 1 uur
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Surveillant

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Surveillant

Trainingen & cursussen Discipline
Discipline
Trainingen & cursussen Integriteit
Integriteit
Trainingen & cursussen Inzicht in omgeving
Inzicht in omgeving
Trainingen & cursussen Onafhankelijkheid
Onafhankelijkheid
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid

Hoe word je een Surveillant? 

Afhankelijk van de regio waarin je als Surveillant komt te werken, dien je een in het bezit te zijn van een diploma VMBO kaderberoepsgerichte leerweg of MBO niveau-3.

Je zult bij de politie een opleiding tot Politiemedewerker volgen van drie jaar aan de Politieacademie.

Tijdens deze opleiding worden theorie en praktijk afgewisseld. Tijdens de opleiding werk je modules af, welke je na afronding kunt toepassen in je werk. De opleiding is erkend als MBO niveau-2 en wisselt in blokken van drie maanden theorielessen en praktijk af.


Filter