Opleidingen of training Systeemtherapeut Maastricht

Zoek je een opleiding Systeemtherapeut in Maastricht? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Systeemtherapeut die in de regio Maastricht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Maastricht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Systeemtherapeut Maastricht

Zou je graag Systeemtherapeut willen worden? Of ben je al Systeemtherapeut en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Systeemtherapeut in Maastricht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Systeemtherapeut in Maastricht

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Systeemtherapeut in Maastricht aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Systeemtherapeut

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Systeemtherapeut

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Systeemtherapeut

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Coachen
Coachen
Trainingen & cursussen Delegeren
Delegeren
Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren

Hoe word je een Systeemtherapeut? 

Om systeemtherapeut te worden moet eerst een WO opleiding afgerond worden binnen de gedragswetenschappen of geneeskunde. De opleiding gedragswetenschappen duurt gemiddeld 4 jaar, 3 jaar bachelor en 1 jaar master, en de opleiding geneeskunde duurt gemiddeld 6 jaar, 3 jaar bachelor, 3 jaar master. Hierna volgt nog een bijscholing/cursus bij de Nederlandse Vereniging voor Relatie- en Gezinstherapie van circa 220 uur.


Filter