Opleidingen Teamleider (Voortgezet onderwijs)

Zou je graag Teamleider (Voortgezet onderwijs) willen worden? Of ben je al Teamleider (Voortgezet onderwijs) en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Teamleider (Voortgezet onderwijs), samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.


Opleidingen, cursussen en trainingen tot Teamleider (Voortgezet onderwijs)

Er zijn geen opleidingen Teamleider (Voortgezet onderwijs) aanwezig. Je kan wel verder kijken naar de opleidingen van de sector waar een Teamleider (Voortgezet onderwijs) in werkt

Bekijk alle opleidingen Onderwijs

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Teamleider (Voortgezet onderwijs)

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Teamleider (Voortgezet onderwijs)

Trainingen & cursussen Conflicten beheersen
Conflicten beheersen
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Teamleider (Voortgezet onderwijs)? 

De Teamleider is in de eerste plaats docent op een middelbare school. Hij zal dus een lerarenopleiding hebben gedaan op HBO niveau of een educatieve Master behaald hebben aan een Universiteit.

Scholen vragen veelal HBO(+) of WO niveau en enkele jaren ervaring in het onderwijs (in de betreffende sector).

 

Geinteresseerde Teamleiders kunnen een éénjarige opleiding volgen tot Teamleider in het Voortgezet Onderwijs. Hier wordt bijvoorbeeld ingegaan op conflicthantering of vergroting van zelfreflecterend vermogen.

(Deze opleiding komt in aanmerking voor de lerarenbeurs)