Opleidingen of training Teeltchef Zwolle

Zoek je een opleiding Teeltchef in Zwolle? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Teeltchef die in de regio Zwolle gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Zwolle en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Teeltchef Zwolle

Zou je graag Teeltchef willen worden? Of ben je al Teeltchef en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Teeltchef in Zwolle, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Teeltchef in Zwolle

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Teeltchef in Zwolle aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Teeltchef

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Teeltchef

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Teeltchef

Trainingen & cursussen Besluitvaardigheid
Besluitvaardigheid
Trainingen & cursussen Financieel bewustzijn
Financieel bewustzijn
Trainingen & cursussen Kritisch
Kritisch
Trainingen & cursussen Leiderschap
Leiderschap
Trainingen & cursussen Plannen en organiseren
Plannen en organiseren

Hoe word je een Teeltchef? 

Voor de functie van Teeltchef wordt vaak alleen MBO werk- en denkniveau gevraagd en een spuitlicentie.

MBO opleidingen in deze richting zijn bijvoorbeeld Sierteelt en Boomteelt, Plantenteelt of Medewerker Teelt.

De studie schenkt niet alleen aandacht aan de theorie achter de gewassen en de teelt, maar er is ook volop mogelijkheid tot het in praktijk brengen van het geleerde gedurende stages in de sector.

Sinds 2004 is er ook de mogelijkheid om het vak van Teeltchef te leren middels een vakopleiding binnen de branche. Het gaat dan om een Laanboom- en Sierteeltopleiding en een opleiding Vruchtboomteelt.


Filter