Boeken Testmanager

Met voldoende ervaring kan je werk als Testmanager krijgen. Vanuit dit werk is het dan mogelijk om door te groeien tot projectmanager of een soortgelijke leidinggevende functie.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Testmanager. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Testmanager. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Testmanager die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Testmanager:

Soft Skills für Softwaretester und Testmanager

Soft Skills für Softwaretester und Testmanager

Soft Skills für Softwaretester und Testmanager - Duitstalig | Druk: 1 | E-book | 9783864912092

Softwaretester benötigen 'Fingerspitzengefühl' und Durchsetzungsvermögen, wenn sie sich in einem Entwicklungsteam behaupten wollen. Sie müssen Entwickler, Projektleiter und das Management davon überzeugen, dass ihre Arbeit grundlegende Bedeutung für die Qualität und den Erfolg des Produkts hat und dass es auch für jedes Entwicklungsteam enorm wichtig ist, über die Qualität der entstehenden Software schnell informiert zu …