Top 10 populaire beroepen augustus 2016

04-09-2016

De zomervakantie is voorbij en de scholen zijn weer begonnen. Studenten en scholieren beginnen of vervolgen hun opleiding om daarna op zoek te gaan naar hun droombaan. Tijdens deze zoektocht willen zij graag informatie over verschillende beroepen hebben. Mede daarom is er in de maand augustus weer veel op deze website naar beroepen gezocht. We stelden een top 10 samen van meest gezocht beroepen:

  1. Psycholoog
  2. Accountmanager
  3. Advocaat
  4. Architect
  5. Verpleegkundige
  6. Tandarts
  7. Fysiotherapeut
  8. Accountant
  9. Piloot
  10. Makelaar


Op de eerste plaatst in de top 10 van de maand augustus staat de Psycholoog. Een Psycholoog geeft therapie, advies en begeleiding aan mensen met behoefte aan geestelijke of emotionele steun. De Psycholoog bestudeert hun gedrag en gaat op zoek naar de achterliggende gedachten en emoties. Op de tweede plaats in onze top 10 staat de Accountmanager. De Accountmanager is verantwoordelijk voor het onderhouden van de relatie tussen de klant en het bedrijf. De Advocaat staat op de derde plaats. De Advocaat helpt cliënten bij het oplossen van juridische problemen en conflicten.

Informatie over deze en nog ruim 2400 beroepen is te vinden op onze website. Wij hebben voor het samenstellen van deze top 10 gekeken naar het zoekgedrag op onze website en hier nog geen arbeidsmarktdata in verwerkt.


Terug naar het overzicht