Opleidingen Trade Marketeer

Zou je graag Trade Marketeer willen worden? Of ben je al Trade Marketeer en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Trade Marketeer, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

De opleiding van een Trade Marketeer moet op HBO of WO niveau zijn. De richting Marketing of Communicatie past hier het beste bij. Verder is het belangrijk dat Nederlands, Engels, Frans en vaak ook Duits in zowel woord als geschrift goed worden beheerst.

Naast een goede opleiding is circa drie jaar werkervaring in een soorgelijke functie vereist. Het betreft hier dus geen startersfunctie.

Verder is het belangrijk dat er kennis aanwezig is van het gehele MO-pakket.

De 1 beste opleidingen voor een Trade Marketeer:

Trade Marketing

Trade Marketing|Marketing | Open inschrijving |€ 795.00 | Max. deelnemers: 10 | Totale lesduur: 1

Leer hoe u uw relatie met de retailers kan verbreden en verdiepen, waardoor groei van de categorie gerealiseerd kan worden.     Door het ontwikkelen van een eigen categorie visie en een assortimentsplan dat aansluit bij de shopper van de retailformule. Elke retailformule heeft een ander shopperprofiel, waardoor een ander aanbod gewenst is (assortiment, promoties, etc.) Leerpunten