Boeken Treinmachinist

Omdat men in Nederland alleen via de NS een baan kan krijgen, is het moeilijk om geselecteerd te worden als Treinmachinist. Ook zijn er niet veel doorgroeimogelijkheden, omdat men steeds bezig blijft met het besturen van treinen. Het enige verschil kan zitten in het soort treinen en de goederen die vervoerd worden, waarbij het vervoer van de gevaarlijkere goederen wordt toevertrouwd aan de Treinmachinisten met meer ervaring en een goede staat van dienst.

Er zijn een hoop verschillende manieren om je te verdiepen in het beroep Treinmachinist. Je kan een opleiding volgen, maar er zijn nog andere laagdrempelige manieren om aan die kennis te komen. Hieronder kan je diverse boeken, Ebooks of DVDs vinden waarmee je meer kan leren over de functie en de inhoud van het beroep Treinmachinist. Er zijn boeken voor de beginner of voor de Treinmachinist die verder wilt ontwikkelen binnen het vakgebied.

De 1 beste boeken voor een Treinmachinist:

De Meester

De Meester

De Meester - Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789090323695 | 168 pagina's

Ontroerende en realistische verhalen van een treinmachinist bij de Nederlandse Spoorwegen. Het meest natuurgetrouwe beeld van een beroep waar iedereen van heeft gehoord, maar weinigen van weten. Jasper (1990) is een jonge machinist en alleenstaande vader. Met oog voor detail en een observerende blik op de wereld geeft hij vorm aan zijn schrijfverslaving. Al jaren …