Opleidingen of training Universitair Docent Amsterdam

Zoek je een opleiding Universitair Docent in Amsterdam? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Universitair Docent die in de regio Amsterdam gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Amsterdam en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Universitair Docent Amsterdam

Zou je graag Universitair Docent willen worden? Of ben je al Universitair Docent en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Universitair Docent in Amsterdam, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Universitair Docent in Amsterdam:

Penitentiair Recht

Penitentiair Recht | regio Amsterdam

Online cursus: Penitentiair recht voor advocaten  Donderdag 10 juni 2021 In deze online cursus wordt mede aan de hand van actuele ontwikkelingen en jurisprudentie van de beroepscommissie van de RSJ ingegaan op de materiële en formele rechtpositie van de gedetineerde. …

  • Onderwerp opleiding Universitair Docent
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 350,00
  • Duur 3.5 uren
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Universitair Docent

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Universitair Docent

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Conceptueel denken
Conceptueel denken
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid
Trainingen & cursussen Zelfkennis
Zelfkennis

Hoe word je een Universitair Docent? 

Een Universitair Docent is gepromoveerd en heeft de Basiskwalificatie Onderwijs gehaald.

Dit betekent dat de Universitair Docent eerst een WO opleiding heeft gevolgd, daarna als promovendus werkzaam is geweest bij een Universiteit en na zijn proefschrift de Basiskwalificatie Onderwijs heeft gehaald. Promoveren en/of het halen van de Basiskwalificatie Onderwijs heeft hij ook als Junior Universitair Docent kunnen realiseren.


Filter