Opleidingen of training Universitair Docent Utrecht

Zoek je een opleiding Universitair Docent in Utrecht? Wij hebben op dit moment 1 opleidingen, trainingen en cursussen Universitair Docent die in de regio Utrecht gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Utrecht en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Universitair Docent Utrecht

Zou je graag Universitair Docent willen worden? Of ben je al Universitair Docent en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Universitair Docent in Utrecht, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


De 1 beste opleidingen voor een Universitair Docent in Utrecht:

Tweedaagse Basiscursus Burenrecht*, Notariaat

Tweedaagse Basiscursus Burenrecht*, Notariaat | regio Utrecht

Tijdens de Basiscursus Burenrecht staat u samen met onze docenten stil bij de privaatrechtelijkeen publiekrechtelijke aspecten van het burenrecht. De cursus is verdeeld over twee dagen: Dag 1 - Veel voorkomende burengeschillen: hinder, erfgrenzen, mandelige constructies Dag 2 - Bijzondere …

  • Onderwerp opleiding Universitair Docent
  • Lesmethode Klassikaal
  • Prijs € 1.395,00
  • Duur 2 dagen
per pagina

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Universitair Docent

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Universitair Docent

Trainingen & cursussen Analytisch
Analytisch
Trainingen & cursussen Conceptueel denken
Conceptueel denken
Trainingen & cursussen Presenteren
Presenteren
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid
Trainingen & cursussen Zelfkennis
Zelfkennis

Hoe word je een Universitair Docent? 

Een Universitair Docent is gepromoveerd en heeft de Basiskwalificatie Onderwijs gehaald.

Dit betekent dat de Universitair Docent eerst een WO opleiding heeft gevolgd, daarna als promovendus werkzaam is geweest bij een Universiteit en na zijn proefschrift de Basiskwalificatie Onderwijs heeft gehaald. Promoveren en/of het halen van de Basiskwalificatie Onderwijs heeft hij ook als Junior Universitair Docent kunnen realiseren.


Filter