Opleidingen Verkeerskundige

Zou je graag Verkeerskundige willen worden? Of ben je al Verkeerskundige en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Verkeerskundige, samengesteld door onze opleidingspartner Springest. Als je hieronder een interessante opleiding, training of cursus hebt gevonden zal je doorklikken naar springest.nl.

Om aan de slag te kunnen als Verkeerskundige is een HBO of een universitaire opleiding vaak een vereiste. Denk hierbij aan de voor de hand liggende opleiding Verkeerskunde of de opleiding Mobiliteit. Binnen deze opleiding leert de Verkeerskundige hoe je onderzoek doet, plannen ontwerpt en maatregelen voorstelt en hierbij rekening te houden met de financiële kant.

De 1 beste opleidingen voor een Verkeerskundige:

Opleiding Verkeerstechniek

| Open inschrijving |€ 3090.00 |Niveau: MBO 4 | Max. deelnemers: 15 | Totale lesduur: 44

Wat leert u van deze opleiding? Schematisch ontwerp maken Verkeerstechnisch ontwerp op waarde beoordelen en er advies over geven Oplossingen bedenken voor verkeerstechnische problemen Schets maken van een verkeersvoorziening Keuze voor een verkeerstechnisch ontwerp motiveren Inzicht in aspecten die een rol spelen bij het maken van een verkeerstechnisch ontwerp Inzicht in de achterliggende principes van …