Opleidingen of training Verpleeghulp Eindhoven

Zoek je een opleiding Verpleeghulp in Eindhoven? Wij hebben op dit moment 0 opleidingen, trainingen en cursussen Verpleeghulp die in de regio Eindhoven gegeven worden. Misschien is een online opleiding volgen iets voor je? Er zijn tegenwoordig ook veel klassikale online opleidingen en trainingen te volgen. Jij volgt je opleiding dan vanuit Eindhoven en je klasgenoten in een andere stad of regio.

Opleidingen Verpleeghulp Eindhoven

Zou je graag Verpleeghulp willen worden? Of ben je al Verpleeghulp en wil je jezelf verder ontwikkelen in jouw vakgebied? Hieronder vind je een een selectie aan opleidingen of cursussen voor de Verpleeghulp in Eindhoven, samengesteld door onze opleidingspartner Springest.


Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Verpleeghulp in Eindhoven

Er zijn geen opleidingen, trainingen en cursussen Verpleeghulp in Eindhoven aanwezig. Zet het regiofilter uit, of bekijk een andere regio

Bekijk alle opleidingen Verpleeghulp

Competentiegerichte cursussen en trainingen voor de Verpleeghulp

Voor ieder beroep heb je specifieke vaardigheden en kennis nodig. Deze cursussen en traininingen zijn voor de competentie Verpleeghulp

Trainingen & cursussen Luisteren
Luisteren
Trainingen & cursussen Samenwerken
Samenwerken
Trainingen & cursussen Stressbestendigheid
Stressbestendigheid
Trainingen & cursussen Uitdrukkingsvaardigheid
Uitdrukkingsvaardigheid

Hoe word je een Verpleeghulp? 

De Verpleeghulp kan aan de slag als hij de opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 (MBO) heeft afgerond. In een enkel geval kan men ook als Verpleeghulp werkzaam zijn door het opbouwen van veel werkervaring. Het komt ook voor dat studenten Verpleegkunde (HBO) of Geneeskunde (WO) ingezet worden als Verpleeghulp. Uiteraard gebeurt dat alleen als de student al voldoende kennis en stage-ervaring heeft. 

De basisopleiding voor de Verpleeghulp behelst dus de opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 (MBO). Dit is een nieuwe competentiegerichte opleiding. In 2011 verdween de opleiding Helpende Gezondheidszorg niveau 2 (MBO) en kwam deze opleiding Zorg en Welzijn daarvoor in de plaats. Met de opleiding Helpende Zorg en Welzijn niveau 2 (MBO) kan men vele kanten op.  De opleiding duurt naargelang eerdere ervaringen en kennis gemiddeld 2 jaar. Daarna kan men doorstromen naar een niveau 3 of 4 beroepsopleiding. Anderen kiezen ervoor om direct aan de slag te gaan. Verpleeghulp is dan een logische keuze. 


Filter